English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det blir en annen kamp
Skrevet av Thomas Myren, 21. oktober 2019, 22:48

Mike Jensen gjør seg klar for å møte Sporting Lisboa.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Sporting Clube de Portugal


Stiftet: 1906
Hjemby: Lisboa, Portugal
Hjemmebane: Estadio José Alvalade
Meritter: 18 serie-, 17 cup- og 1 cupvinnercup-mesterskap
Europacup: statistikk
sporting.pt
- Det blir en annen kamp. Det er en litt "sånn der" periode i øyeblikket, men det handler om å jobbe på videre og se å få alle mann friske. Vi må gjøre det så godt som vi kan, innleder Jensen til rbkweb.no.

- Hvor bra fungerte midtbanen mot Kristiansund?

- Jeg syns det var OK. Det var ikke så mye spill gjennom midtbanen - verken vår eller deres vei. Det blir mye løping og andreballer - fram og tilbake. Det er ikke så enorm struktur, så det er vanskelig å vurdere strukturen på midtbanen. Vi stiller med dem som vi har tilgjengelige.

- Åsen var flink til å bryte angrep.

- Helt sikkert. Ikke nok med at Gjermund har god teknikk og er dyktig offensiv, han fyller overraskende mye også i luftrommet. Han er god på hodet og forflytter seg raskt. Jeg syns han spiller en kjempefin kamp.

- Er det typisk at kampen endte 2-2 i en sånn periode som dere er i?

- Det er jo det. Vi har kun tapt én kamp på mange kamper i serien, men problemet er at vi ikke vinner. Vi spiller for mange uavgjort. Å være foran 2-1 med en halvtime igjen i sånne kamper, da vet vi hvordan det blir. For tiden mangler vi evnen til å få 3-1-målet.

- Hvordan oppsummerer kampen?

- Det er ujevnt. Det er mye primitiv fotball. "All in all" får ikke vi knekt koden for å få avgjort sånn type kamper. Vi er ikke effektive nok i egen boks og i motstanderens boks.

- Vi ser at det er masse kontringsmuligheter, hvor de bare står og "jukser". De har fire spillere som ikke løper tilbake, som bare venter på at det kommer en lang ball eller en tilfeldighet. Vi må bli bedre til å drepe sånne kamper med kontringer.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det blir en annen kamp» i forumet! Diskutér «- Det blir en annen kamp» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb