English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Vraker Søderlund mot PSV
Skrevet av Thomas Myren, 2. oktober 2019, 17:23

For første gang siden april er ikke Alexander Søderlund med på toppet Rosenborg-lag.

VS.


Formasjonstreninga i formiddag tyder nemlig på at toppscoreren og Pål André Helland blir erstattet av Bjørn Maars Johnsen og David Akintola mot PSV Eindhoven.

Ellers blir det ingen forandringer på laget i den første hjemmekampen i europaligaen. Tore Reginiussen er fortsatt ute med skulderskade, mens at en ankelplaget Anders Konradsen igjen er henvist til benken.

Det betyr at Anders Trondsen starter som indreløper i tredje kamp på rad. Tilsynelatende spiller han til høyre - slik som i Mjøndalen. Mike Jensen må i så fall skifte side.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Søderlund har ikke vært vraket siden tapet i Molde, som ble den siste opptredenen til Nicklas Bendtner.

Mot Lillestrøm, Linz og Mjøndalen spilte Søderlund høyreving, men i morgen kveld får altså Akintola starte for første gang siden den famøse kampen mot Vålerenga for én måned siden.

- Vi får hurtighet og sult. Det er en spiller som har gjort det veldig bra for oss i Europa. Han er en hardtarbeidende mann, som har den rette kombinasjonen av utholdenhet og fart, skryter Eirik Horneland.

- Han er god til å true motstanderen i 16-meteren, men han kan også være med på lange kontringer. Han har en internasjonal fart. Hans beste prestasjoner for Rosenborg har vært i europeiske kamper. I den norske serien har han slitt litt mer med kampbildene, der vi har ballen mye og må spille etablerte angrep.

PSV ble slått ut av mesterligakvalifiseringa på bortemål etter 4-4 mot Basel. I den påfølgende europaligakvalifiseringa tapte Haugesund ufortjent 0-1 hjemme før de greide 0-0 i Nederland.

- Med all respekt for Haugesund og de to kampene - de spilte bra: PSV er på et mye høyere nivå nå. PSV hadde akkurat begynt sesongen da de spilte de kvalifiseringskampene. Tempoet i PSV-kampene er mye høyere i øyeblikket, mener Horneland.

PSV hevet seg også kraftig allerede i august og sikret gruppespill etter hele 7-0 sammenlagt over Apollon Limassol. I åpningskampen ble Sporting Lisboa slått 3-2.

Avspark på Lerkendal er klokka 21. TV2 Zebra sender kampen.

Forventet Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Even Hovland - Gustav Valsvik - Birger Meling

Anders Trondsen - Marius Lundemo - Mike Jensen

David Akintola - Bjørn Maars Johnsen - Samuel Adegbenro


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Vraker Søderlund mot PSV» i forumet! Diskutér «Vraker Søderlund mot PSV» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb