English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg ble helt klart hindret
Skrevet av Thomas Karlsen, 28. september 2019, 23:16

Pål André Helland mener han burde fått straffespark mot Brann.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hvis jeg var innenfor, var det jo det. Jeg får sikkert på pukkelen for at jeg er ærlig. Jeg burde ha lagt meg. Det fikk jeg beskjed om av noen på laget òg, røper Helland til rbkweb.no.

Det var Kristoffer Barmen som holdt Helland kraftig i trøya.

- Jeg følte at jeg dro dem av såpass klart av at jeg kom til ei grei avslutning, men jeg ble helt klart hindret, konstaterer høyrevingen, som startet i serien for andre gang på fire måneder.- Å spille fotball er det artigste jeg vet. Det er synd at vi ikke vinner kampen. Det viktigste er ikke hvordan jeg gjør det. Det viktigste er at Rosenborg vinner, og det gjør vi ikke i dag. Dessverre.

- Det at vi ikke vinner på Lerkendal, er forargelig. Jeg syns vi bør gjøre det ut i fra spill og sjanser - sjøl om vi ikke har noen superkamp.

- Føler du at du gjorde det godt i dag?

- Ja, jeg føler at jeg er blant de spillerne som skaper ting. Jeg har mye avslutninger og er involvert i mye av det vi skaper. Hadde jeg vært litt mer matchfit, hadde jeg sikkert scoret et par i dag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg ble helt klart hindret» i forumet! Diskutér «- Jeg ble helt klart hindret» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb