English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- En prøvelse
Skrevet av Thomas Myren, 22. september 2019, 22:15

Eirik Horneland liker hvordan Rosenborg snudde og vant i Mjøndalen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Mentalt sett blir det en prøvelse siden at vi ikke får den tredje scoringen. Det blir litt krampeaktig den siste halvtimen. Den første timen er bra bortsett fra scoringen i mot. Da spiller vi OK Rosenborg-fotball. Men vi mangler litt effektivitet til å få drept kampen, konstaterer Horneland overfor Eurosport.

- Hva har du å si om Julian Faye Lund i motstandermålet?

- Vi er glade for at vi eier ham. Han har utviklet seg veldig fint i Mjøndalen, fått stå masse eliteseriekamper og fått masse erfaring. Han skal tilbake til oss i januar og konkurrere i Rosenborg.

- Det er også utrolig gøy å se Trondsen, som har spilt lite, komme inn og spille en fantastisk kamp som indreløper. Gustav, som også har spilt lite, spiller en fantastisk kamp som midtstopper. Det er et lag som har lyst til å vinne sammen.

- Kjemien mellom Søderlund og Johnsen var hakket bedre i kveld.

- Absolutt, men det er framdeles masse å ta ut i begge to. Jeg syns de spiller for mye på ett touch i støtte i stedet for å holde ballen oppe og få laget etter. Men begge to har veldig fin spisskompetanse, som kan brukes på en bra måte.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- En prøvelse» i forumet! Diskutér «- En prøvelse» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb