English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Som planen var
Skrevet av Thomas Myren, 3. september 2019, 23:47

Stig Inge Bjørnebye mener at både Rosenborg og Nicklas Bendtner må være fornøyde med samarbeidet.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Bendtner til København

- Det sluttet som planen var i starten: At han skulle komme til oss og få gang i sin karriere. Så skulle han videre, uttaler Bjørnebye til BT.

23. mai bekreftet RBK at Bendtner ikke var ønsket med videre, og arbeidet med å finne ny arbeidsgiver ble intensivert. Deretter fikk spissen fri og trente aldri mer med lagkameratene på Lerkendal, før overgangen til København i rekordfart ble gjennomført i går.

- Man kan ikke unngå å si at det har vært et par spesielle måneder etter det først ble besluttet at han skulle videre i dette transfervinduet. Det var også noe han selv ønsket. Vi fikk en ny trener og et nytt prosjekt, påpeker Bjørnebye.

- Det har vært et transfervindu hvor det var litt spenning mot slutten. Men vi har arbeidet for å finne en løsning, og den er kommet.

Samme avis hevder at Rosenborg måtte ha betalt Bendtner en bonus på sju millioner danske kroner eller over ni millioner norske kroner dersom han hadde fullført den utgående kontrakten. Det er derfor trolig at han har fått en sluttpakke for også å kompensere for avtalt lønn ut året.

Sjøl om Bendtner sleit med å følge opp den strålende høstsesongen i 2017, mener den sportslige lederen at det er helt feil å si at RBK-karrieren endte i fiasko:

- Når man har perspektivet i behold, må man se på hvilke sportslige resultater som vi har oppnådd med Nicklas som en del av laget. Og derfra kan man ikke konkludere med at det er galt.

- Jeg vil takke ham for hans tid hos oss, hvor han har vært avgjørende i to mesterskap, gull i cupen og to ganger i Europa. Han har vært avgjørende i avgjørende situasjoner. Jeg vil ønske ham all lykke framover og håper at han finner tilbake til en scoringsform, finner gleden ved fotballen og kan fortsette noen år enda.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Som planen var» i forumet! Diskutér «- Som planen var» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb