English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Treffer innenfor stengene denne gangen
Skrevet av Thomas Myren, 1. september 2019, 23:52

Vegar Eggen Hedenstad har vært farlig på frispark denne uka.

OSLO (rbkweb.no): - Jeg treffer innenfor stengene denne gangen. Da blir det mål. Det er selvfølgelig deilig. Det er synd at vi ikke holder helt inn, innleder Hedenstad.

På tirsdag skjøt han i lengste stolpe, da han kunne ha utlignet sammenlagt mot Dinamo Zagreb i Champions League-kvalifiseringa. I kveld skrudde han ballen fint over muren og inn ved nærmeste stolperot. Dessverre utlignet Vålerenga nesten umiddelbart.

- Det er sånt som skjer. Jeg føler at vi gjør en mye bedre 2. omgang. I 1. omgang syns jeg vi er svake, mens 2. omgang kan vi ta med oss. Vi kan ikke bruke 45 minutter på å komme i gang hver gang. Det går ikke, konstaterer høyrebacken.

- Hvor mye vanskeligere er det å være ti mann på 1-0 og 1-1? Føler du at dere må springe mer?

- Vi må være litt mer fornuftige. Man gir bort litt rom og noen muligheter, men vi er opptatte av å ha litt muligheter selv også - ikke bare ligge dypt og lavt og bli overkjørt. Vi skulle ha noen oppspillspunkter fram på banen og få noen muligheter selv, og det lyktes vi ganske bra med. Vi har noen sjanser til å score. Jeg føler egentlig at vi er nærmere 2-1 enn Vålerenga.

- Er det litt skuffende at seiersmålet ikke kom?

- Ja, vi er avhengige av trepoengere for å henge med der oppe. Det fikk vi ikke i dag, og det er ikke bra nok.

- Er det litt sånn at kunstgress-spøkelset slo til igjen?

- Nå har vi vel tre 1-1-kamper borte på kunstgress mot ålreite motstandere. Isolert sett er det ikke noen krise, men vi må ha mer poeng. Derfor blir det ikke bra nok. Vi får bare gnu på, jobbe hardt og bli litt bedre.

- Du er blant dem som har spilt aller mest i sommer. Blir det godt med to uker kampfri?

- Kroppen er egentlig OK, men det skal bli godt med en liten pause for hodet sin del; å kunne være hjemme med barna og slappe av litt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Treffer innenfor stengene denne gangen» i forumet! Diskutér «- Treffer innenfor stengene denne gangen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb