English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Guttene gir seg ikke
Skrevet av Thomas Myren, 1. september 2019, 23:09

Eirik Horneland likte at Rosenborg reiste seg med ti mann mot Vålerenga.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

OSLO (rbkweb.no): - Vi viser god moral og god kvalitet. Jeg syns vi benytter ballen godt og skaper trøbbel for Vålerenga, kommenterer Horneland.

- Hadde dere vunnet med elleve mann?

- Det kunne vi ha gjort. Men det er et spørsmål som ikke er så interessant, syns jeg. Det interessante er at vi gjør en veldig fin 2. omgang. Vi viser at kan spille god fotball mot Vålerenga på bortebane i én time.

- Oppsummer kampen!

- De første 20 minuttene syns jeg er svake. Vi kommer oss litt inn i det, men så får vi rødt kort. Vi trøbler litt inn mot pause.

- I 2. omgang syns jeg vi kommer ut i en fantastisk form med ti mann. Vi kjører Vålerenga godt. Jeg er veldig godt fornøyd med moralen og attituden til guttene, men vi må finne ut hvorfor vi bruker 20 minutter på å komme i gang.

- Dere tok ledelsen, men Vålerenga utlignet raskt.

- Det er fint å ta ledelsen, og det er kjipt å slippe inn mål. Men guttene gir seg ikke. Jeg syns de gjør en veldig, veldig flott 2. omgang.

- Er det surt at dere ikke fikk 2-1?

- Ja, det er jo det. Det er òg masse situasjoner i boksen, som er diskutable, tror jeg.

- Det ble en krigerkamp.

- Sånn er det. Vålerenga måtte stramme seg opp. De har hatt det litt trøblete i det siste. Vi jaktet tre poeng. Da ble det kraftfullt og intenst. En fin kamp!

- Hva tenker du om utvisninga til Jensen?

- Det er stor fart hos Vålerenga-spilleren og stor fart hos Mike. Da ser det styggere ut enn det det gjerne er. Men dommeren dømmer rødt, og det er han i sin fulle rett til å gjøre.

- Blir det godt med kampfri i to uker?

- Ja. Vi skal trene et par dager, og så skal vi ha noen dager av. Vi skal forberede oss godt i uka etterpå til Lillestrøm-kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Guttene gir seg ikke» i forumet! Diskutér «- Guttene gir seg ikke» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb