English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Får hektet av Vålerenga
Skrevet av Thomas Myren, 31. august 2019, 22:35

Rosenborg sikter oppover tabellen, men kan samtidig kvitte seg med en utfordrer bakfra.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er en artig kamp. Jeg håper at det blir en del folk på Intility. Det var veldig god stemning der i fjor. Jeg gleder meg til kamp, smiler André Hansen til rbkweb.no.

- Vi møter et Vålerenga-lag som ikke er på sitt aller beste, men samtidig lever hver kamp sitt eget liv - særlig når vi er involvert.

- Det blir en alltid "cupfinale" for motstanderen?

- Ja, det blir litt sånn. I hvert fall med tanke på den rekka som Vålerenga har i det siste. Normalt ville det ha gjort noe med hode og bein i negativ retning, men når de får denne kampen, tror jeg at de bare legger det til side og går på. Det skal vi være forberedte på.

- Dere sliter fortsatt med å vinne på bortebane i serien.

- Det har vært en styrke i min tid i Rosenborg, men i år har vi rett og slett ikke fått det til på bortebane. Vi har vel to seiere mot Brann og Ranheim. Ellers er det fire tap og tre uavgjort. Det er ikke noen god statistikk.

- Men i den forfatninga som vi er i nå, så kan vi slå alle hvor som helst - enten det er hjemme eller borte. Vi må gjøre noe med statistikken, skal det bli europacupplass.

- Dere kan gjerne begynne i morgen?

- Det vil være en fin start, ja. Da får vi hektet av Vålerenga.

- Siden forrige seriekamp har det jevnet seg ut på foran på tabellen.

- Ja, Odd vant i går. Når de møter hverandre, er det naturlig at de tar poeng fra hverandre. Det er kanskje en liten inngang til at vi kan melde oss på til slutt i siste tredjedel av sesongen, hvis vi er gode nok.

- Samtidig må vel førstepri på kort sikt være å nærme seg europacupplass, og da er det ikke noen fordel at de tre foran tar poeng fra hverandre og har en luke på fire-fem poeng.

- Men det er elleve kamper igjen, og vi går for å vinne hver enkelt av dem. Vinner vi alle elleve, så blir det bra til slutt!

- Har dere ristet av dere skuffelsen etter at Champions League glapp?

- Ja, du har ikke noe annet valg. Det var selvfølgelig en skuffelse når man kommer så langt som til en playoff og på mange måter føler at det er OK jevnbyrdig over to kamper. Det er ikke noe å si på at Zagreb går videre, men vi kåler det litt til sjøl med sekvensen i Zagreb, som gjør at det blir vanskelig å hente inn.

- Samtidig var det en ekstremt god gjennomføring på tirsdag med tanke på å prøve å hente det inn igjen. Det må ta vi med oss videre. Det er nye kamper som kommer.

- Vi vet at vi skal ut i tøffe og kule matcher i Europa League. Det er først og fremst der vi bør være konkurransedyktige.

- Er det mulig å ta poeng i gruppe D?

- Vanskelig å si per nå. PSV er bra. Sporting kjenner jeg ikke så godt til, men jeg vil anta at de er bra. Linz er laget jeg kjenner minst til, men ut i fra det de har prestert i Champions League-kvaliken, så er de ikke å kimse av.

- Samtidig er det ei konkurransedyktig gruppe. Jeg syns vi kan være med i konkurransen i den gruppa der. Det kommer nok til å bli tøffe og jevne kamper, der marginene igjen vil avgjøre. Da får vi håpe at vi har tatt et steg videre fra Zagreb-kampen og snur de marginene til vår fordel.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Får hektet av Vålerenga» i forumet! Diskutér «- Får hektet av Vålerenga» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb