English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Har ikke hørt noen verdens ting
Skrevet av Thomas Myren, 28. august 2019, 07:49

Birger Meling har vært ryktet bort fra Rosenborg i hele sommer.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg har ikke hørt noen verdens ting. Så får vi se hva som skjer. Det er Bjørn Tore (Kvarme) som tar seg av alt av henvendelser. Jeg liker ikke å bli informert før ting er veldig konkrete, sier Meling til rbkweb.no.

- Angående interessen fra Celtic sa Kvarme til Evening Times at hvorvidt Rosenborg skulle spille mesterliga kontra europaliga kunne ha noe å si for framtida di.

- Bjørn Tore får ta seg av de uttalelsene.

- Hvordan oppsummerer du kampen mot Dinamo Zagreb?

- Det er en fantastisk ramme på stadion, og det er helt fantastisk gøy å spille når det er sånn som dette. Det var en helt magisk 1. omgang, der vi leverer en jævlig god prestasjon.

- Men vi har ikke med oss bortemål, og når de "lefser" ballen i vinkelen, går luften dessverre litt ut av oss. Det er litt kjipt, men sånn er det.

- Vi får ta med oss prestasjonen. Vi håper at publikum så at vi gjorde det vi kunne. Vi føler at vi leverer en god kamp, men det er litt bittert når det ender sånn som det gjør.

- Hva gjorde dere bra i 1. omgang?

- Vi får en god start og kommer inn i rytmen. Vi vinner dueller og får publikum med oss. Det blir helt elektrisk når vi får 1-0.

- Det er litt kjipt at vi ikke får det andre målet - og at de scorer. Fordi de var tunge. Jeg tror det hadde blitt fryktelig spennende de siste 20 minuttene hvis de ikke hadde fått det målet der.

- Det ble likevel ikke så mange sjanser utover i 2. omgang på 1-0.

- Vi får ikke skapt det samme trykket. Vi prøver og prøver, men det løsner liksom ikke helt. Så får de den scoringen, og da blir det litt sånn som det blir.

- Drømmen om Champions League levde likevel i sju og en trekvart kamp.

- Ja, og det var en helt fantastisk stemning på stadion. Kjernen og resten av folket som tok turen i dag skal ha all mulig honnør. Det var helt fantastisk å spille utpå her. Det var gåsehudstemning da du gikk ut, og det ble bare bedre og bedre utover i kampen. Det var kjipt at vi ikke kunne krone det med et avansement. Vi får håpe at det blir noen fine kamper utover høsten likevel.

- Kvalifiseringa gir tro på at dere kan ta poeng i gruppespillet.

- Absolutt! Vi skal gjøre masse gode prestasjoner.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Har ikke hørt noen verdens ting» i forumet! Diskutér «- Har ikke hørt noen verdens ting» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb