English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi mangler brutalitet
Skrevet av Thomas Myren, 27. august 2019, 23:44

Eirik Horneland var skuffet over at Rosenborg ikke maktet å opprettholde trykket på Dinamo Zagreb etter pause.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi kommer godt ut fra startblokkene og får satt dem under trykk. Jeg syns vi gjør mye rett og fører matchen. Jeg syns de ser slitne ut, mens vi ser pigge ut. Vi har muligheten til å gå opp til 2-0 med stangskuddet fra Vegar, konstaterer Horneland.

- Hvor ødeleggende var det at dere ikke fikk 2-0 før pause?

- Jeg følte at vi hadde momentum og enda et gir å komme med. Da vi gikk ut etter pause, hadde vi veldig tro på at vi skulle fortsette og bygge på det vi gjorde i 1. omgang.

- Det syns jeg vi gjør til dels. Men vi mangler litt på brutaliteten for å skape nok gjennombrudd og ha effektivt forsvarsspill i nøkkelsituasjoner. Vi kommer godt ut, men så dør det litt hen når vi gir vekk den scoringen.

- Det er ting vi kunne ha tenkt oss å ha gjort om igjen. Det er først og fremst 1. omgang der nede som er ødeleggende, men vi er i ferd med å reparere - spesielt i 1. omgang.

- Hva tenker du om euroapliga i høst?

- Å komme inn i Europa League er en stor prestasjon. Vi skal bygge videre på det vi har gjort i kvalik. Jeg syns vi har vært uredde både på hjemmebane og bortebane. Vi har tatt tak i kampene og spilt fotball som Rosenborg kan være stolte av. Jeg syns guttene har vist utvikling for hver kamp som går. Vi kommer nærmere og nærmere et bra nivå i europeisk målestokk.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi mangler brutalitet» i forumet! Diskutér «- Vi mangler brutalitet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb