English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Stabæk 3-2
Skrevet av Thomas Myren, 24. august 2019, 19:50

RBK gjorde det unødvendig spennende.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Altfor enkelt å score på oss
- Alt er mulig!
Bilder fra Rosenborg - Stabæk


- Vi har nok muligheter og nok avslutninger på mål. Vi har nok av det som skal til for å score mål, men det er altfor enkelt å score på oss, konstaterte Eirik Horneland overfor rbkweb.no.

Rosenborg stilte med toppet lag tre dager før avgjørelsen i Champions League-kvalifiseringa mot Dinamo Zagreb, men likevel tok Stabæk ledelsen:

Kasper Junker sprang fra Tore Reginiussen og la inn. I løpeduell med Ola Brynhildsen endte Birger Meling med å skli ballen i eget mål.

David Akintola skjøt så i stanga etter at Marcus Sandberg ga retur på skudd fra Marius Lundemo. Alexander Søderlund utlignet med et overraskende kontrollert volleyspark opp i lengste kryss etter at Akintola hadde stusset videre en corner fra Vegar Eggen Hedenstad.

I pausen ble Bjørn Maars Johnsen presentert etter overgangen fra Alkmaar. Kanskje bidro økt konkurranse i angrep til å vekke lagkameratene?

Samuel Adegbenro fullførte i hvert fall snuoperasjonen med et flott skudd fra 25 meter etter å fanget et dårlig forsøk fra Jeppe Moe på å klarere innlegg fra Hedenstad.

- Jeg tenkte ikke så mye. Jeg fikk bare kontroll på ballen og så målet. Jeg hørte at fansen ropte "skyt!" og tenkte "OK!". Jeg så ikke hvor langt hold det var, men siden fansen skrek, tenkte jeg at jeg var nærme nok og skjøt, gliste nigerianeren.

Gjermund Åsen fulgte opp med et langskudd like utenfor krysset, før Hovland fikk et billig et straffespark: Han ramlet etter å ha fått Sandberg i ryggen, da Stabæk-keeperen fomlet med ballen på en corner. Pål André Helland hadde kommet på banen og lurte sisteskansen feil vei.

Hovland var så veldig passiv på et innlegg, som Junker altfor for enkelt fikk stange inn. I sluttminuttene var dessuten Kosuke Kinoshita nær utligning, men André Hansen fikk slått skuddet ut til corner.

- Vi kommer tilbake og får 3-1, og det er bra. Men jeg liker ikke måten 3-2 kommer på. Det er tynt håndtert. Vi skal jage den fjerde scoringa, men så roter vi det til. De kunne fort ha fått 3-3. Jeg syns det er for lite ærgjerrighet og stolthet i forsvarsspillet, tordnet Horneland.

Kampfakta

Rosenborg3-2Stabæk
Alexander Søderlund 28
Samuel Adegbenro 63
Pål André Helland str. 75
Sjølmål (Birger Meling) 8
Kasper Junker 82

Lørdag 24. august 2019 18:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
12 298 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Even Hovland, Birger Meling - Mike Jensen (Anders Trondsen 79), Marius Lundemo (Gjermund Åsen 46), Anders Konradsen - David Akintola (Pål André Helland 66), Alexander Søderlund, Samuel Adegbenro

Gult kort RBK: Pål André Helland

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Gustav Valsvik, Emil Ceide og Erik Botheim


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Stabæk 3-2» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Stabæk 3-2» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb