English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Toppet tropp mot Stabæk
Skrevet av Thomas Myren, 23. august 2019, 15:52

Rosenborg stiller på papiret sterkt i morgen.

VS.


Erik Botheim erstatter Djordje Denic i troppen, som ellers er uforandret i forhold til kampen mot Dinamo Zagreb, opplyser rbk.no.

Det gjenstår å se hvordan startoppstillinga blir i praksis tre dager før avgjørelsen i kvalifiseringa til Champions League. I forrige seriekamp mot Odd ble Tore Reginiussen, Marius Lundemo, Anders Konradsen, Alexander Søderlund og Samuel Adegbenro alle hvilt. Det kan bety at det er andre førstevalg som starter på benken i morgen.

- Vi kommer til å stille med det beste laget vi har, uttaler Eirik Horneland diplomatisk - og kryptisk.

- Vi må nok score en del mot Dinamo på tirsdag, så den beste treningen vil være å gjøre det samme mot Stabæk. Vi gleder oss til å spille på Lerkendal og ønsker å komme ut med en kraft og bestemthet. Vi ønsker å fremstå slik vi har gjort i de seneste kampene på Lerkendal med angrepsvillig og god fotball, lover treneren.

Det er verdt å merke seg at Yann-Erik de Lanlay er vraket fra troppen for fjerde kamp på rad etter i forrige uke å ha blitt friskmeldt etter belastningsskade i lysken.

Avspark på Lerkendal er klokka 18. Eurosport Norge sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Toppet tropp mot Stabæk» i forumet! Diskutér «Toppet tropp mot Stabæk» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb