English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er ikke over!
Skrevet av Thomas Myren, 21. august 2019, 23:18

Tore Reginiussen var nær å rette opp i eget rot, men midtstopperen måtte konstatere at Dinamo Zagreb forsterket favorittstemplet.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi får en tung start med tidlig mål i mot. De kommer med voldsomt trykk og entusiasme i 1. omgang, og vi gir dem litt for mange muligheter. De vil gjerne ha brudd og kontre, og får en god del av det i 1. omgang, konstaterer Reginiussen overfor Viasat4.

- Hva har du å si om 2-0-målet?

- Jeg følte at jeg hadde mulighet til å gå - at jeg hadde fart nok. Jeg prøvde å rope flere ganger, men så ser jeg at Even går i samme duell. Da prøver jeg å trekke meg. Det er sånne feil man ikke har råd til å gjøre på dette nivået. Da er de så gode at de straffer oss. Det er kjedelig og unødvendig.

- Vi ser at de blir litt slitne utover. Da er vi mer med i kampen. Men vi skulle gjerne ha vært enda farligere, sier midtstopperen, som sjøl headet like til side for stolperota før pause.

- Vi skaper en del sjanser. Særlig i 2. omgang klarer vi å ha litt trykk på dem. Det er egentlig en ganske jevn kamp, men de er litt bedre enn oss i begge 16-meterne. Det er det som avgjør det i dag. Det er litt synd at vi ikke får med oss et mål, men vi skal gjøre et forsøk hjemme. Det er ikke over!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er ikke over!» i forumet! Diskutér «- Det er ikke over!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb