English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg skal gjøre det jeg kan
Skrevet av Thomas Karlsen, 21. august 2019, 07:01

Rosenborg har vært effektive på bortebane hittil i kvalifiseringa til Champions League. I kveld skal Alexander Søderlund score mot Dinamo Zagreb.ZAGREB (rbkweb.no): - Det er klart at det er viktig å score bortemål, så jeg skal prøve å gjøre det jeg kan for å få det til. Det er egentlig det samme hvem som scorer. Så lenge vi får et mål, er vi fornøyde med det, kommenterer Søderlund.

- Vi vet at det er et ekstremt godt lag med mye intensitet og bra trykk. Så det blir ikke lett. Men vi har god selvtillit og tro på oss sjøl, så vi skal utpå der og gi dem kamp.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hva tar du med fra forrige bortekamp i Maribor?

- Det er det at vi må tørre. Vi må tørre å presse dem høyt og tro på egne ferdigheter. Vi har bevist før at vi kan gjøre det bra på bortebane - ikke bare denne sesongen, men også tidligere sesonger. Det er bare å gå utpå der, kose seg og kjøre på!

- Banen ser ikke særlig jevn og fin ut.

- Den er løs. Det er mye skit som samler seg under skoen. Det er ei ny matte som er lagt, men det er greit for oss at ballen går litt tregere enn normalt her i Zagreb.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg skal gjøre det jeg kan» i forumet! Diskutér «- Jeg skal gjøre det jeg kan» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb