English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- I en playoff kan alt skje
Skrevet av Thomas Myren, 20. august 2019, 06:55

Rosenborg ønsker å ta det siste, store steget inn i Champions League.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det blir selvfølgelig knalltøft, men i en playoff kan alt skje. Vi er underdogs, men det tror jeg passer oss bra. Vi er i bra shape og får bare gjøre det beste ut av det. Det er lov å drømme nå, smiler Vegar Eggen Hedenstad til rbkweb.no.

Foran det avgjørende dobbeltoppgjøret mot Dinamo Zagreb har han sjøl spisset formen med seks målgivende pasninger og ett mål i serie og kvalifisering siden den lange ferden mot gruppespill begynte i midten av juli.

- Vi har spilt masse gode Europa-kamper hittil i år, og det gir først og fremst masse selvtillit. Det er utrolig viktig å ta med seg, mener høyrebacken.

- Jeg syns vi har vært flinke til å analysere motstanderne og vite hva de kommer med av styrker og svakheter. Det skal de "gutta i bua" ha en god klapp på skuldra for.

- Også har vi vært flinke til å slippe ned skuldrene, spille fotball og vise hva vi kan. Vi lar oss liksom ikke stresse eller bli påvirket av omgivelsene i kamper som betyr så mye. Det er en bra egenskap.

- Dessuten har dere vært effektive foran mål.

- Det har vi også vært. Vi har noen formspillere som scorer mål, og det er viktig.

- Det er enklere å være effektiv når man er form.

- Ja, selvfølgelig. Vi scorer mål på litt forskjellige måter: Det er kontringer, mot etablert forsvar og dødball. Det er en god miks!

- Dere har uansett europaligagruppespill i bakhånd nå.

- Det er en bra prestasjon., men vi må være såpass sultne at vi ikke er fornøyde med det. Vi har lyst til å gape enda høyere. Da vet du selv hva det innebærer. Det hadde vært utrolig gøy.

- Det er klart at vi ikke er favoritter mot Zagreb. Vi har alt å vinne sånn sett. Uansett har vi gjort det bra, men vi er ennå ikke fornøyde. Vi må fortsette å holde oss der vi er - og se hvor langt det holder.

- Bare det å ha mulighet til å spille om en plass i Champions League betyr mye?

- Selvfølgelig. Det er det aller gjeveste, og det er det vi har jobbet hardt for. At vi er i denne posisjonen er helt utrolig om man kikker noen måneder tilbake. Det har vært en bra reise den siste tida.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- I en playoff kan alt skje» i forumet! Diskutér «- I en playoff kan alt skje» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb