English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg må bli sikrere i pasningsspillet
Skrevet av Thomas Myren, 18. august 2019, 16:40

Etter bare noen dager som Rosenborg-spiller innser Edvard Tagseth at han må heve seg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- En moderne fotballspiller (13.08.19)

Edvard Sandvik Tagseth
Født: 23.01.01
Fødested: Levanger
Posisjon: midtbane
Tidl. klubber: Neset og Liverpool
G19-landskamper/-mål: 6/0
Statistikk
- Jeg må bli mer komfortabel med ball. Jeg føler at midtbanen på Rosenborg må være såpass modig at man tør å spørre om ballen hele tida. Jeg føler sjøl at jeg har litt å gå på der; rettvende meg og spille framover. Jeg må bli sikrere i pasningsspillet, konstaterer Tagseth overfor rbkweb.no.

Frostingen skrev tirsdag under kontrakt fram til sommeren 2023. Han hospiterte med Rosenborg allerede høsten 2014, men han skrev til slutt under for Liverpool. Etter å ha vært fullverdig medlem av juniorlaget til engelskmennene i to sesonger, avslo han i vår tilbudet om proffkontrakt og heller søke nye utfordringer.

- Jeg føler at jeg har utviklet meg på det meste, men kanskje spesielt råskap. Jeg har blitt mer fysisk - spesielt defensivt i taklinger. Når du spiller på Liverpool, må du òg bli raskere i hodet med tanke på teknikk og pasninger. For alt går mye kjappere - sammenlignet med Neset i hvert fall. Det er mye jeg har blitt bedre på, syns Tagseth.

- Hvordan har de første dagene på Rosenborg-trening som Rosenborg-spiller vært?

- Det har vært dritartig! Det er noe alle trøndergutter som spiller fotball drømmer om. Jeg er heldig som får være med på det. Det er kjempegodt å komme i gang igjen etter å ha vært her før og trent.

- Du føler deg litt kamprusten?

- Ja, eller fotballrusten. Jeg syns det går bra på trening, men jeg har vært klubbløs siden mai og kjenner at jeg ikke har trent hver dag i to måneder. Jeg trenger litt tid på å komme i toppform.

- Du har likevel vært med i G19-EM i mellomtida.

- Jeg har fått spille litt kamper, så det har ikke vært noen dårlig sommer.

- Er det naturlig at du må spille deg i form på RBK2 framover?

- Det har jeg ikke tenkt noe på. De har ikke sagt noe spesielt om det. Jeg har lyst til å spille kamper, og hvis det må bli noen minutter på RBK2, så er det ikke noe jeg sier nei til.

- Det blir viktig å prøve å rykke opp til 2. divisjon.

- Ja, vi har veldig lyst til å rykke opp til 2. divisjon. Det er klart at det er viktig for andrelaget å være i 2. divisjon.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg må bli sikrere i pasningsspillet» i forumet! Diskutér «- Jeg må bli sikrere i pasningsspillet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb