English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi sliter framdeles
Skrevet av Thomas Myren, 17. august 2019, 20:36

Rosenborg reiste til Skien for å rette på bortestatistikken, men det gikk igjen smått.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
- Vi må vinne flere trepoengere på rad. Nå er det litt sånn at vi vinner hjemme og spiller uavgjort borte. Vi må plukke mer poeng borte. Der sliter vi framdeles, konstaterer Eirik Horneland overfor Eurosport.

- Vi har kommet skjevt ut. Vi klarer ikke helt å få fatt i de som er foran oss. Det ser ikke ut som om de taper så mange fotballkamper. Vi må komme på en bølge og satse på at de foran oss begynner å snuble litt.

- Hvordan oppsummerer du 1-1 mot Odd?

- Vi får en litt trøblete start med den scoringen. I 1. omgang syns jeg at de får kontre for mye på oss. De er livsfarlige på kontringer. Vi har dårlig balansespill og blir kontret litt sund.

- I 2. omgang blir det bedre i den fasen, men vi er for lite gjennombruddshissige bak Odd. Vi er for lite flinke til å fylle på i boksen og komme oss rundt for å score mål. Det er litt pinglete i dag.

- Var det slitne bein?

- Vi har vært mye på reise og spilt mye kamper. Da handler det om å få forberedt hodene mentalt. Jeg syns det er noen som er veldig flinke til å gjøre det. Men så er det noen som fortsatt har Rosenborg-skolen å gå for å lære å være så mye på farten og spille gode kamper hele veien.

- Det var fryktelig mange tversoverpasninger i 1. omgang.

- Det var òg mange nye relasjoner. Det var lenge siden at Trondsen hadde spilt sentralt, og jeg syns han var for passiv i spillet sitt. Jeg syns Gjermund òg brukte litt tid på å komme i gang.

- Sakte, men sikkert blir vi litt bedre, men vi gikk ikke der som indreløperne og kantene i Rosenborg må inn for å score mål.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi sliter framdeles» i forumet! Diskutér «- Vi sliter framdeles» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb