English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Den tøffeste kampen så langt
Skrevet av Thomas Myren, 14. august 2019, 10:50

For to år siden avslo Anders Konradsen tilbud fra Dinamo Zagreb. Nå skal han slå kroatene ut av Champions League.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Gradanski nogometni klub Dinamo Zagreb


Stiftet: 1945
Hjemby: Zagreb, Kroatia
Hjemmebane: Maksimir
Meritter: 30 serie-, 24 cup- og 1 UEFA-cupmesterskap
Europacup: statistikk
gnkdinamo.hr
- Det blir tøft så klart. De leverte et rimelig sterkt resultat mot Ferencvaros. Det blir den tøffeste kampen så langt i kvaliken, innleder Konradsen.

Rosenborg-spilleren var altså ønsket i Kroatia sommeren 2017, men han valgte å bli værende. Skjebnens ironi er at han neste onsdag likevel får spille på Stadion Maksimir.

Konradsen mistet bortekampen i Maribor på grunn lårskade, men i går kveld bidro han likevel sterkt til avansement med sitt sjette og sjuende mål på seks kamper etter først å ha kjeftet på lagkameratene i pausen.

- Jeg tror det var mange som følte litt frustasjon over den førsteomgangen som vi leverte i dag - inkludert meg. Det var flere enn meg som hadde litt å dele rundt det, påpeker Konradsen, som vil dele æren med Mike Jensen, Tore Reginiussen og André Hansen:

- Det var klart at det ikke var bra nok. Det var nok en konsekvens av at vi spilte med nervene utenpå skjorta. Det virket som om vi hadde mye å tape. Det var bare å ta tak i seg sjøl og levere en bedre prestasjon.

- Hva betydde den tidlige utligninga til Søderlund?

- Det hadde mye å si. Det var utrolig deilig. Vi startet andreomgangen bedre enn vi avsluttet første. Når vi i tillegg får den scoringa, har det mye å si. Det er fantastisk bra gjort av Mike, David og Søder, som spiller i undertall på deres side, men likevel får ballen i mål. Da detter skuldrene enda lengre ned. Det gir oss en god inngang på fortsettelsen.

- Med cornermålet ditt knuste du motet til slovenerne helt?

- Da tror jeg de resignerer. Du ser det på dem både på banen og på benken at piffen går litt ut. Det var òg viktig å få den.

- Du fikk drømmetreff på det andre målet ditt.

- Det får du si. Jeg følte at jeg fikk ballen litt langt unna i forhold til hva jeg hadde tenkt i utgangspunktet, og jeg syns den var lenge i lufta òg. Jeg fikk en del kritikk fra lagkompiser om at det så ut som om jeg bare sentret den i mål. Men krysset er ledig!

- Du er delt toppscorer med Søderlund i kvalifiseringa med fem mål.

- Vi har vært effektive. Angrepsspillet har satt seg, og indreløpere og spiss i Rosenborg skal være involvert der.

- Det er selvfølgelig artig å score mål. Jeg har en ambisjon som indreløper i Rosenborg om å være med inni boksen og score mål. Det er deilig når det lykkes.

- Jeg får nyte av formen så lenge den varer. Jeg føler meg veldig bra. Det er deilig å bli satset helt og holdent på som indreløper. Det føles veldig naturlig for meg, og det har nok en del å si. Også har kroppen spilt på lag så langt i hvert fall - jeg håper den holder stand.

- Når kollektivet fungerer så godt, er det deilig. Da kan man bare slippe seg løs og gjøre det som man syns er artigst og det man syns man er best på. Det er godt.

- Låret er fortsatt fint?

- Ja, det gikk greit med låret mitt i dag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Den tøffeste kampen så langt» i forumet! Diskutér «- Den tøffeste kampen så langt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb