English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Kan vise seg å være helt avgjørende
Skrevet av Thomas Myren, 8. august 2019, 11:24

Mike Jensen var forbannet da Maribor reduserte. Innbitt gikk Rosenborg-kapteinen rett i angrep og scoret.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

MARIBOR (rbkweb.no): - Det var selvfølgelig en kjempeviktig scoring på et kjempeviktig tidspunkt. Vi bytter gjerne et mål i mot for å få et mål selv. Sånn er det når man er på bortebane, slår Jensen fast.

- Det er klart at når de scorer det 2-1-målet, så frykter du at du får det helt store stormløpet. Du merker at publikum og spillerne våkner. Men vi er offensive i hodet, trykker til og får en scoring. Det kan vise seg å være helt avgjørende.

- Fortell om målet ditt.

- Det er litt tilfeldig. Det er et godt angrep. Baba og Pål spiller godt, og det er tett på selvmål. Så faller ballen tilfeldig ut. Jeg rekker ikke å tenke. Jeg må stort sett bare skyte. Så kravler ballen over streken.

- Litt akrobatisk?

- Ja, jeg må hoppe litt. Jeg rekker ikke å se hvordan ballen går inn. Det er litt tilfeldig, men egentlig et godt angrep i forkant.

- Hva betyr det for Søderlund å score to?

- Han skal være utrolig stolt over seg selv. Han skal bare være glad og sitte og smile over sin egen prestasjon. Jeg er enormt glad på hans vegne. Han har fortjent det. Han er en utrolig god fyr og en utrolig god lagkamerat.

- Hva gjorde laget bra?

- Jeg syns vi har et godt fokus. Vi unngår en dårlig start, som vi har fått i de to siste bortekampene. Når du ser hverandre i øynene, kan du se at folk er tente. Folk er klare og har arbeidshanskene på. Det er nok det jeg er mest tilfreds med.

- Også er vi kjølige, holder godt på ballen, er skarpe, spiller god fotball og er effektive. Stort sett over hele linjen er det en god prestasjon.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Kan vise seg å være helt avgjørende» i forumet! Diskutér «- Kan vise seg å være helt avgjørende» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb