English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Fin trekning i 4. runde
Skrevet av Thomas Myren, 5. august 2019, 12:09

Ved avansement møter Rosenborg vinneren av Dinamo Zagreb - Ferencvaros i siste hinder før et nytt gruppespill i Champions League.Med tanke på at Ajax, Celtic og København var blant de andre mulige motstanderne, må det sies å være ei god trekning å få møte seriemesterne fra enten Kroatia eller Ungarn.

RBK har dessuten fordelen av å begynne på bortebane onsdag 21. august med retur på Lerkendal tirsdag 27. august. Avspark klokka 21 begge dager.

TV2 og Viasat kommer til å sende én kamp hver om Rosenborg går videre.

RBK har ikke møtt noen av lagene før, men begge de to mulige motstanderne har vært i Norge før. Dinamo Zagreb slo i forfjor ut Odd etter 2-1 og 0-0, mens de gikk videre på bortemål mot Molde i 2015 etter 1-1 og 3-3. Ferencvaros tapte for Aalesund i 2011 etter 2-1 hjemme og 1-3 borte.

Dinamo Zagreb begynte denne gang ferden i 2. runde, hvor de slo Saburtalo fra Georgia 2-0 og 3-0. Ferencvaros har spilt to runder. Bulgarske Ludugorets ble beseiret 2-1 og 3-2, før Valletta fra Malta ble sendt ut med 3-1 og 1-1.

Lagene begynner med kamp i Kroatia i morgen kveld. Returkampen i Ungarn blir i likhet med Rosenborg - Maribor spilt neste tirsdag.Dersom Rosenborg derimot skulle tape sammenlagt for Maribor, fortsetter ferden mot gruppespill i 4. runde av europaligakvalifiseringa for utslåtte seriemestere.

Taperen av Maribor - Rosenborg var seedet i likhet med de andre taperne i 3. runde og møter vinneren av Ludogorets (Bulgaria) - The New Saints (Wales). Bulgarerne er i utgangspunktet store favoritter, men ble slått ut av Ferencvaros i 1. runde i mesterligakvalifiseringa.

RBK begynner i så fall med bortekamp torsdag 22. august med kamp i Trondheim torsdag 29. august.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Fin trekning i 4. runde» i forumet! Diskutér «Fin trekning i 4. runde» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb