English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Han vet at jeg er sterk i hodet
Skrevet av Thomas Myren, 31. juli 2019, 22:27

Mike Jensen ga Pål André Helland muligheten til å skyte Rosenborg i ledelsen fra straffemerket mot BATE Borisov.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Jensen plukket først opp ballen etter at Alexander Søderlund hadde blitt dratt ned av Emil Jonassen på et innlegg. Men lagkapteinen ga den videre til innbytteren.

- Mike har vært trygg på straffer, så det var ikke noe problem. Men han vet at jeg er ganske sterk i hodet og at jeg liker å slå tilbake. Blikkene våre møttes, og jeg tror han merket at jeg kom til å sette denne, forklarer Helland til rbkweb.no.

- Hva snakket dere om?

- Han tok den forrige straffen, men han så på meg og spurte om jeg følte meg trygt. Jeg sa "Ja, det gjør jeg for så vidt". Det bør egentlig være en ganske smal sak når du ikke er sliten, da bør alle på vårt nivå klare å legge ballen høyt i mål. Da går den inn hver gang.

- Nå er det kanskje lettere sagt enn gjort, for det er noe som heter press. Men hvis du klarer å luke det bort, bør det være ganske enkelt.

- Hvordan var det å score?

- Det var selvfølgelig godt. Det viktigste er at laget scorer, men akkurat i de situasjonene føler jeg meg ganske trygg. Unntaket var da Nicklas var her. Da måtte jeg bare strekke hånda i været og si at han er en bedre straffeskytter enn meg. Så lenge at jeg er så tålelig i orden kroppslig, er jeg ganske trygg på å score.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Fortell om 2-0-målet.

- Det var bra gjenvinning av Birger. Jeg får ballen over på høyrefoten og drar til. Ballen stiger godt og er på vei mot lengste kryss, men så kommer den svære deigræva til Søder og styrer den inn! Det var ei ordentlig spisscoring, og det er deilig. Det trenger han, og det trenger laget.

- Hva syns du om kampen?

- Veldig bra! Det er kanskje et kvarter på slutten av førsteomgangen der vi gir bort en del målsjanser og slipper dem litt inn i kampen. Jeg sitter egentlig med en følelse av at de begynner å få litt kontroll på kampen. De er gode med ballen og bruker tid.

- Så kommer vi ut i 2. omgang. Det blir en tålmodighetsprøve fordi vi føler at vi har sjanser hele veien til å score. Hvor mye skal du etter hvert gamble for å få det målet?

- Heldigvis klarte vi å angripe i hodet. Vi gjorde det fornuftig. Det så veldig solid ut defensivt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Han vet at jeg er sterk i hodet» i forumet! Diskutér «- Han vet at jeg er sterk i hodet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb