English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Nå vet man hva man går til
Skrevet av Thomas Myren, 29. juli 2019, 09:33

Tore Reginiussen håper at Rosenborg i returmøtet kan utnytte svakhetene de fant hos BATE.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Nå vet man hva man går til. I stedet for å forsvare noe på Lerkendal, så handler det bare om å gå ut og angripe, ta styring på kampen og prøve å vinnne og komme seg videre. Det er så enkelt som det, konstaterer Reginiussen overfor rbkweb.no.

- På hjemmebane kan dere utnytte at dere nå kjenner BATE bedre?

- Absolutt. Men det er jo et godt lag - bare se på historien deres i Europa. Det er et lag med mye erfaring og som har spilt mange av disse kampene før. De gjør ofte det som de må for å vinne.

- Vi ser samtidig at når vi tør å prøve å spille oss ut, så sprekker dem opp. Da skaper vi sjanser på dem. Det er jeg helt sikker på at vi kommer til å gjøre på Lerkendal.

- Får dere det første målet, må BATE framover på banen.

- Et mål endrer veldig mye i sånne kamper - begge veier. Det er veldig mye psykologi inne i bildet. Forutsetningene er greie, og nå vet vi hva vi møter.

- Vi får prøve å ta med oss det bra fra forrige kamp og stramme opp enda litt til. Vi må gjøre det enda vanskeligere for dem. Vi har scoret mye mål på Lerkendal den siste tida, så vi får bare fortsette med det.

- Hva lærte dere i bortekampen?

- Vi tør i perioder å spille. Jeg syns vi i ganske store perioder av kampen styrer en god del. Vi skaper en del sjanser, men erfaringene fra å spille i Europa er at motstanderne ofte er på bra nivå. Gir du dem en liten mulighet, er de ofte nådeløse.

- Det ser vi på målene som vi slipper inn: Det blir først skummelt når de har dødball. Og 2-1-målet burde vært mulig å unngå. Selv om det er en bra prestasjon, så tror jeg at vi kanskje hadde klart å unngå det hvis vi hadde oppfattet det litt kjappere.

- Alt i alt er resultatet i seg sjøl brukbart. Muligheten er der framdeles.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Nå vet man hva man går til» i forumet! Diskutér «- Nå vet man hva man går til» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb