English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er et puslespill
Skrevet av Thomas Myren, 27. juli 2019, 10:19

Mjøndalen vil beholde Julian Faye Lund ut sesongen. Arild Østbø blir jokeren.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Ja, de er interesserte. Vi diskuterer med Mjøndalen om hva vi gjør. Det kommer litt an på situasjonen til Arild og André. Det er et puslespill hele veien. Vi vurderer det akkurat nå, forteller Stig Inge Bjørnebye til rbkweb.no.

I vinter avslo Rosenborg flere forespørsler om få å leie eller kjøpe reservekeeper Østbø. Spørsmålet er altså hva man gjør når overgangsvinduet åpner på torsdag.

Foreløpig er Faye utleid til Mjøndalen fram til 5. august. Etter en kort periode på benken i mai, spilte han seg inn på laget igjen etter U20-VM. Han står med ti seriekamper så langt.

- Reisen til Julian har vært fantastisk. Med to år i Levanger som ung keeper fikk han mye erfaring. Nå får han eliteserieerfaring. Det er veldig verdifullt, skryter Bjørnebye.

- Når blir avgjørelsen tatt?

- Det kommer an på situasjonen til Arild. Vi stresser ikke med det. Vi har kontroll på situasjonen.

Rosenborg har lånt ut ytterligere seks spillere: Andreas Helmersen ødela kneet på ny som Odd-spiller og mister hele sesongen.

Jonathan Levi gikk rett inn på laget hos Elfsborg og har foreløpig elleve seriekamper. Men en lyskeskade har plaget ham.

- Levi har vært skadet. Han er skadet fortsatt, men han er tilbake nå som de starter opp igjen. Han har gjort det sånn greit, oppsummerer Bjørnebye.

Erlend Reitan har 14 seriekamper i Bodø.

- Erlend spiller for Bodø/Glimt, og det er bra, konstaterer den sportslige lederen.

Olaus Skarsem og Torbjørn Heggem står med henholdsvis ti og tre kamper i fjæresteinene øst i Trondheim.

- De to i Ranheim følger vi tett. Jeg syns de har gjort det greit. Vi må passe på at de får nok spilletid. Hvis de ikke får det, henter vi dem hjem tvert, røper Bjørnebye.

- Olaus er på den gamle ordningen, der man må forholde seg til vinduene. Torbjørn er på den nye ordningen, så ham kan vi hente tilbake når vi vil - uavhengig av vindu. Det eneste som er, er at vi ikke kan bruke ham i Europa om vi henter ham tilbake utenfor vindu.

- Det virker likevel lovende i øyeblikket?

- Ja, de har fin utvikling.

Besim Serbecic forsvant til Sarajevo for noen uker siden og har foreløpig rukket å spille to kvalifiseringskamper mot Celtic og én seriekamp. Han møter Rosenborg i 3. runde i europaligakvalifiseringa om det blir trøndersk tap for BATE Borisov.

- For alle de som er på utlån, har vi kontinuerlig kommunikasjon med klubbene. Vi skal besøke dem i løpet av høsten. Litt av poenget med å låne dem ut, er at de skal få lov til å spille, oppsummerer Stig Inge Bjørnebye.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er et puslespill» i forumet! Diskutér «- Det er et puslespill» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb