English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
BATE Borisov - Rosenborg 2-1
Skrevet av Thomas Myren, 24. juli 2019, 20:53

RBK burde ha utlignet enda en gang, men fikk i hvert fall bortemål.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- På Lerkendal skal vi lage «rock and roll»
- Det var god plass
Bilder fra BATE Borisov - Rosenborg


BORISOV (rbkweb.no): - De gir oss mye plass til å spille. Vi føler at det egentlig er en kamp vi burde ha tatt, oppsummerte Marius Lundemo etter det første tapet i mesterligakvalifiseringa.

Samuel Adegbenro var tilbake etter tre uker ute med lyskeskade, men han var ennå ikke klar til å starte. Yann-Erik de Lanlay fikk derfor igjen vikariere.

BATE tok umiddelbart grep og fikk tidlig straffespark, da Alexander Søderlund på en corner kom borti foten til Zakhar Volkov, som bommet på ballen i det påfølgende skuddforsøket. Igor Stasevich skjøt i keeperhøyde, men hardt og inne ved stolpen.

- I starten av førsteomgangen syns jeg at vi ikke er helt mentalt klare for å ta det internasjonale tempoet. Jeg syns vi er litt trege det første kvarteret. Det er jeg litt skuffet over, kommenterte Eirik Horneland.

Etter halvspilt omgang havnet Anders Konradsen i hodeduell på corner fra Vegar Eggen Hedenstad. Ballen falt ned slik at Konradsen fikk kastet seg fram og sparket den inn.

Derfra og inn hadde Rosenborg ballen overraskende mye og styrte kampen. Likevel tok hjemmelaget ledelsen på ny rett etter pause: Maksim Skavysh smatt altfor enkelt mellom midtstopperne og scoret på innlegg.

Så begynte sjansesløsinga for Rosenborg: David Akintola burde ha scoret med hodet, da keeper feilberegnet helt. Aleksandar Filipovic klarerte et innlegg fra Birger Meling på streken. På overtid forsøkte Mike Jensen seg med volley på retur fra keeper, men keeper reddet på ny.

- Det er fullt mulig å produsere mye målsjanser mot BATE. Vi har såpass mye kvalitet i laget. På Lerkendal skal vi prøve å lage litt "rock and roll". Vi skal bølge på for å score og vise at vi kan ta oss videre, sa Horneland.

Ved avansement til 3. runde venter vinneren av AIK - Maribor. Svenskene skal i likhet med Rosenborg prøve å snu 1-2 på hjemmebane om ei uke.

Kampfakta

BATE Borisov2-1Rosenborg
Igor Stasevich str. 5
Maksim Skavysh 51
Anders Konradsen 25

Onsdag 24. juli 2019 19:00 (20:00 lokalt)
Champions League, 2. kvalifiseringsrunde, Borisov arena
12 696 tilskuere og vist på TV Sport 1

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Even Hovland, Birger Meling - Mike Jensen, Marius Lundemo, Anders Konradsen - David Akintola (Samuel Adegbenro 64), Alexander Søderlund, Yann-Erik de Lanlay (Pål André Helland 77)

Gult kort RBK: Alexander Søderlund og Vegar Eggen Hedenstad

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Gustav Valsvik, Anders Trondsen, Djordje Denic og Gjermund Åsen


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «BATE Borisov - Rosenborg 2-1» i forumet! Diskutér «BATE Borisov - Rosenborg 2-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb