English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Absolutt ikke avskrekkende
Skrevet av Thomas Myren, 18. juli 2019, 07:23

Etter fire mål på to kamper ser Anders Konradsen fram til å måle krefter med BATE Borisov i neste runde av mesterligakvalifiseringa.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er absolutt ikke avskrekkende. I hvert fall ikke når vi er i såpass god form som det vi er i nå. Vi vet at uansett hvem vi møter, så er vi kapable til å ta dem, sier Konradsen sjølsikkert til rbkweb.no.

- Kan dere også bygge videre på erfaringa dere har fra kvalifiseringene de siste årene?

- Det har vist seg at erfaring har veldig mye å si i disse rundene. Det har vi heldigvis en del av i denne spillergruppa. Det blir nok tøffe og jevne kamper i neste runde, så erfaringa som vi har bygd opp de siste årene, kan bli avgjørende.

- Det er dessuten en fordel å starte borte?

- Ja, jeg syns det er OK. Men jeg syns det er litt vanskelig å si hva man tenker og tror. Vi må få analysert og sett på laget først.

- Det ble nok en storseier på hjemmebane med 4-0 over Linfield.

- Det gjør oss veldig glad. Det var det vi kunne håpe på i dag, at vi vant med sånn type sifre når det har kommet såpass med folk til Lerkendal. 6-0 totalt mot Linfield får man si er akseptabelt.

- Det var en treg start.

- Vi gikk til pause med 1-0 og ville gjerne ut i 2. omgang og vise litt mer enn i 1. omgang. Det var litt feriemodus over spillet, så vi giret opp og satte tre fine scoringer til.

- Fortell om målene dine!

- Jeg har maset litt på Vegar om at han skal slå cornerne hardt på første stolpe, for der har jeg scoret en del mål tidligere. Jeg fikk ballen i dag og traff godt på headinga.

- Andremålet er ei litt typisk indreløperscoring: Pål utfordrer og slipper ballen 45 grader ut i feltet. Jeg får beinet inn ballen. Det var selvfølgelig veldig deilig.

- Ketsjupeffekt med fire mål på to kamper for din del.

- Det kommer som en konsekvens av at alle sammen føler seg mer og mer komfortable ute på banen. Du ser at vi er sterke fysisk og mentalt - og kollektivt. Det er mange som ser gode ut nå som dagen.

- Hva har du å si om din egen form?

- Formen føles bra. Man er inne i en god flytsone, der kroppen spiller på lag. Du har lite fysiske problemer, og mentalt er man ovenpå og går inn i kampene vitende om at laget kommer til å prestere. Sjøl er man alltid i nærheten av å score mål. Det er deilig at de går inn i dag òg.

- Hvorfor har det løsnet for dere nå?

- Det er ikke noe voldsomt dramatisk som har skjedd. Vi har jobbet jevnt og trutt i hele år. Det var tøft i vinter, men det har løsnet mer og mer. Fysisk, lagmessig og taktisk er vi mye bedre. Det er mange ting som har smeltet sammen på en og samme tid.

- Det tar litt tid med nye trenere. Men tross alt har vi jobbet godt. Det er nok det vi ser effektene av nå.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Absolutt ikke avskrekkende» i forumet! Diskutér «- Absolutt ikke avskrekkende» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb