English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- At jeg kan spille der, er det ingen tvil om
Skrevet av Thomas Myren, 17. juli 2019, 22:54

Pål André Helland lyktes godt som spissvikar i 2. omgang mot Linfield.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er ganske enkelt. Du ser hele banen og alle hullene som åpner seg opp - og som du kan dette ned i, forklarer Helland til rbkweb.no.

David Akintola ble hvilt fra start i returkampen mot nordirene, og Helland spilte høyreving den første timen før han tok over for Alexander Søderlund som midtspiss.

- Jeg er selvfølgelig en helt annen spisstype enn Søder. Jeg liker å droppe ned, få ballen i beina og spille gjennom andre i større grad enn ham, som er en ren target-spiss. Men at jeg kan spille der, er det ingen tvil om, slår vikaren fast.

- Du tar det som ei utfordring dersom du blir satt der igjen?

- Ja, ja. Nå har jeg 30 minutter som spiss og har ett mål og to målgivende. Det er et bra snitt - målpoeng hvert tiende minutt!

- Det føles godt å levere målpoeng igjen?

- Det er det jeg skal bidra med når jeg spiller. Det viktigste for meg er å vise at jeg kan gjøre dette i kamp og ikke bare på trening.

- Det var et typisk "spissmål" på 4-0.

- Det var ei fin scoring. Jeg hjalp Trondsen slik at han fikk vendt opp. Jeg prøver å stikke gjennom sjøl. Han velger å spille til "Baba", og da er jeg allerde på vei. Da er det bare å springe inn ballen.

- Dere hevet dere kraftig etter pause.

- De sprang litt fra seg. De prøvde vel å sjokke oss litt i starten, og vi sto litt på hælene. I tillegg var vi ikke flinke nok. Vi låste oss veldig på ei side og var litt halvarrogante i det vi gjorde: Vi var ikke nøye i pasningsspillet og alle løpene som vi gjorde.

- Vi fikk beskjed i pausen om å stramme oss opp. Så viste vi at vi er ganske mye bedre enn dem.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- At jeg kan spille der, er det ingen tvil om» i forumet! Diskutér «- At jeg kan spille der, er det ingen tvil om» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb