English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi flyter på en bølge av positivitet og selvtillit
Skrevet av Thomas Myren, 14. juli 2019, 16:10

Anders Konradsen scoret sine to første seriemål for sesongen mot Viking.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er veldig deilig å få en sånn kamp iblant. Jeg håper at vi kan få det oftere. Det gjør absolutt noe med selvtilliten og humøret i gruppa. Nå syns jeg vi flyter på en liten bølge av positivitet og selvtillit - i og rundt klubben, smiler Konradsen til rbkweb.no.

- Hva gjorde dere bra?

- Vi står veldig godt samlet som lag defensivt og offensivt. Vi begynner å finne ut av en del relasjoner og har gode avstander stort sett hele kampen - minus en liten "Hawaii"-periode på slutten av førsteomgangen, der de får ei scoring. Du merker at selvtilliten er god hos alle. Skuldrene er lave, og formen er god.

- Dersom det likevel var litt høye skuldre i pausen, så fjernet du dem tidlig i 2. omgang?

- Det var jo selvfølgelig frustrerende og litt stressende at vi får 2-1 rett før pause. Men vi sier i garderoben at "så lenge at vi holder oss samlet og ikke sprekker opp, slik at det blir "Hawaii"-tilstander, så tar vi det greit". Heldigvis får vi ei tidlig scoring, og da går det bare én vei.

- Det var fint spill før 3-1-målet ditt.

- Ja, jeg syns at vi på venstresida begynner å finne litt ut av relasjonene. Vi er tålmodige i angrepsspillet og får gjennombrudd til innlegg ganske ofte. Det er absolutt noe å ta med seg videre.

- Hva har du å si om ditt eget treff oppunder tverrliggeren?

- Jeg traff godt. Jeg hadde egentlig tenkt å treffe litt lenger ut, men skuddet gikk i mål. Det er det viktigste.

- Til slutt ordnet du også 5-1.

- Det var også et godt angrep. Jeg vinner ballen nede rundt egen 16-meter og slår den til motsatt indreløper. Mike gir ballen til Pål, som slår den inn. Så blir det gjenlegging og skudd. Det er vel helt etter boka, det? Det er veldig flott.

- 2. omgang var såpass bra at dere slapp å slite dere ut?

- Jeg tror Viking brukte mer energi enn oss i dag, for å si det sånn. Jeg syns vi så pigge ut mot slutten òg. Folk duret i angrep og hadde lyst fram for å score mål. Det er selvfølgelig godt å se.

- Dermed greier flesteparten å spille ny kamp igjen på onsdag?

- Sannsynligvis. Vi får ta ei lita opptelling og se om noen har fått noe. Vi har jo uansett veldig gode folk som sitter og tripper på benken. Så vi tar ikke skade av å ha litt rullering heller.

- Hva tenker du om utgangspunktet før returmøtet med Linfield?

- Opplevelsen som vi hadde der gjør oss trygge på at vi kommer til å ta det, men vi skal selvfølgelig ikke ta noe for gitt. Det er fort gjort å slippe inn både ett og to mål hvis man slipper seg ned.

- Det gjelder bare å legge beina høyt og gjøre seg klar. Det kreves 100 prosent innsats på onsdag for at vi skal komme oss videre.

- Et tidlig mål kan være nøkkelen?

- Det er klart at det hadde vært deilig å fått ei scoring eller to litt tidlig, sånn at vi kunne ha sluppet ned skuldrene litt og ikke bruke altfor mye energi. Men avansement er det viktigste.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi flyter på en bølge av positivitet og selvtillit» i forumet! Diskutér «- Vi flyter på en bølge av positivitet og selvtillit» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb