English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Ranheim - Rosenborg 2-3
Skrevet av Thomas Myren, 4. juli 2019, 21:51

Fortsatt best i byen, sjøl om RBK gjorde det unødvendig spennende.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Godt å hjelpe laget
- En helt annen type fotball
Bilder fra Ranheim - Rosenborg


- Det var selvfølgelig deilig. Vi skaper en del store sjanser i dag. Vi er litt udyktige igjen, men det var en spennede kamp for dem som så på, konstaterte Alexander Søderlund.

Ranheim utlignet etter 86 minutter, men to minutter senere avgjorde Søderlund kampen etter å ha avsluttet et langt løp med stupheading ved bakre stolpe.

- Det er Mike som slår et fantastisk innlegg, så det er bare å stupe inn. Heldigvis gikk ballen inn. Det var godt å hjelpe laget på den måten, smilte midtspissen.

Det var tredje gang RBK tok ledelsen i kampen. Mike Jensen innledet rekka med sjanser med et hardt skudd like utenfor stolperota. Bare minuttet senere skjøv Samuel Adegbenro inn 0-1 etter at Søderlund med låret hadde forlenget et framspill fra Vegar Eggen Hedenstad.

Rett før pause skjedde det plutselig mye: David Akintola tok elegant ned ei langpasning, men han skjøt utenfor alene med Even Barli. Så traff Magnus Blakstad dårlig på et innlegg, men ballen spratt via Hedenstad og i mål.

Formsterke Adegbenro tok tak tidlig i 2. omgang: På midtstreken veggspilte han med Anders Konradsen, sprang over hele banehalvdelen til Ranheim og la inn. Akintola knuste Aleksander Foosnæs i hodeduell og stanget inn 1-2.

Adegbenro fulgte opp med fine driblinger, før han skjøt klokkereint i stanga. Daniel Kvande utfordret så André Hansen med et tungt langskudd.

Ranheim presset etter hvert RBK bakover, og utligninga til Ivar Sollie Rønning på lekker lobb kom derfor ikke ut av det blå. Men like i forkant skulle Søderlund ha ordnet 1-3 og avgjort kampen: På innlegg fra innbytter Gjermund Åsen sleivsparket haugalendingen høyt over fra kloss hold.

- Vi vinner fortjent. Det er en del bra angrep, men så er det en del perioder der vi faller for langt ned og ikke klarer å jage nye scoringer. Vi siger for langt tilbake. Vi mister initiativet i kampen. Vi ønsker å beholde initiativet lenger enn det vi gjør, oppsummerte Eirik Horneland.

PS! Serierunden var framskyndet til torsdag og fredag på grunn av bronsefinale og finale i dame-VM i helga.

Kampfakta

Ranheim2-3Rosenborg
Sjølmål (Hedenstad) 44
Ivar Sollie Rønning 86
Samuel Adegbenro 27
David Akintola 51
Alexander Søderlund 88

Torsdag 4. juli 2019 20:00
Eliteserien, Extra arena
2925 tilskuere og vist på TVNorge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Even Hovland, Birger Meling - Mike Jensen, Marius Lundemo (Anders Trondsen 86), Anders Konradsen - David Akintola, Alexander Søderlund, Samuel Adegbenro (Gjermund Åsen 78)

Gult kort RBK: ingen

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Gustav Valsvik, Djordje Denic, Mikael Johnsen og Emil Konradsen Ceide


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ranheim - Rosenborg 2-3» i forumet! Diskutér «Ranheim - Rosenborg 2-3» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb