English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Gueye aktuell for Rosenborg
Skrevet av Thomas Myren, 1. juli 2019, 21:15

RBK har vært i samtaler med Aalesund om mulig kjøp av Pape Gueye.

Pape Habib Gueye
Født: 20.09.1999
Nasjonalitet: Senegal
Høyde: 179 cm
Posisjon: angrep
Klubb: Aalesund
Kamper/mål 2019: 12/6
Statistikk
- Det er en spiller vi undersøker. Men det gjør vi med flere spillere til enhver tid, kommenterer Stig Inge Bjørnebye til Adresseavisen.

Rosenborg forhørte seg om spisstalentet for første gang i vinter.

- Vi fikk avslag da og forholdte oss til det. Etter det har vi ikke diskutert ham, men rett før cupkampen mot Aalesund leste vi i avisen at han ikke var i trening, og at det hadde oppstått en situasjon. Da ringte vi agenten hans for å få informasjon og spurte hva som skjer. Jeg har også snakket med Lars Bohinen og spurt om det samme, røper Bjørnebye.

Gueye nektet å spille mot Raufoss og RBK, men han var tilbake og scoret mot Sandnes Ulf i helga. Han er misfornøyd med at Aalesund krever nærmere ti millioner kroner for ham.

- Når en toppklubb som Rosenborg, som har en stor historie og tradisjoner, vil ha meg, så avslår de det. Hvorfor? Tilbudene som har kommet har vært gode og respektfulle overfor AaFK, uttaler Gueye til Sunnmørsposten.

- Det som jeg og familien min reagerer på, er prislappen de har satt på meg. Jeg ser at klubben kun tenker på penger og ikke min karriere. Jeg har en liten kontrakt og spiller ikke fast i 1. divisjon på andre året. Hvordan kan de kreve én million euro for meg?


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Gueye aktuell for Rosenborg» i forumet! Diskutér «Gueye aktuell for Rosenborg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb