English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Enormt viktig for oss
Skrevet av Thomas Myren, 29. juni 2019, 21:04

Mike Jensen ordnet seier mot Kristiansund, men Rosenborg-kapteinen deler æren med midtbanekollegene Marius Lundemo og Anders Konradsen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Marius er kjempegod. Han er en av dem som setter standarden for at vi kontrollerer kamper; at vi kan stå høyt og vinne mange baller, forklarer Jensen til rbkweb.no.

- Når motstanderen klarerer - noen ganger ut til corner, men også framover på banen, er det viktig at Marius står der og holder trykket oppe. Med hans fysikk dekker han enormt store rom. Han er rask og fysisk sterk. Han fyller mye på banen, syns jeg. Så han har vært enormt viktig for oss. Han spiller en kjempekamp i dag.

- Var det også viktig å få tilbake Konradsen på midtbanen?

- Selvfølgelig. Konradsen har rutinen og er spesialist på indreløperrollen. Han er krigsminister. Han er alltid tent og vinner sine nærkamper. Han legger enormt trykk på motstanderen. Han vinner mange dueller. Det er en fornøyelse å spille med ham!

- Betydde kontrollen på midtbanen at dere følte dere ganske trygge på stillinga 1-0 i 2. omgang?

- Vi gjør jo det. Vi er ekstremt gode defensivt. Jeg tror at på de siste tre kampene kan mulighetene som motstanderne har hatt til å score mål på oss, telles med én hånd. Så vi er i en god fase, som vi må holde fast ved - ikke minst når vi skal spille i Europa.

- Samtidig er det skummelt: De får plutselig en dødball på overtid. Jeg hadde håpet at vi hadde scoret flere mål. Jeg tror at om vi hadde scoret tidlig i 2. omgang, så kunne det ha blitt en riktig underholdende lørdag for Lerkendal-publikummet. Det var litt synd.

- Keeperen fikk hånda på ballen, men straffesparket ditt var hardt nok.

- Ja, det holder lenge! Jeg skjøt til den andre siden sist. Nå skjøt jeg til denne siden. Så det er ingen som vet hvor jeg skyter neste gang!

- Hvordan oppsummerer du kampen?

- Jeg syns vi er overlegne i mange faser av spillet. Vi spiller til tider godt, men vi har ikke helt fått bukt med vårt lille problem, nemlig å score mange mål.

- Hva skal til for å score mer?

- Vi må tydeligvis øve på det - avslutningstrening. Vi må få selvtillit og tro på vi kan score mål. Også er det de situasjonene der ballen går på feil side av stolpen hver gang.

- Er det frustrerende?

- Nei, jeg vet ikke om det er frustrerende. Sånn som situasjonen er nå, må vi bare fokusere på det som er godt. Og det er mye å ta med fra i dag.

- Det er klart at med det overtaket som vi har i dag - vi spiller dem så dypt, så får vi masse cornere og situasjoner omkring deres 16-meter. Vi trykker dem ned og spiller dem bakover på banen. De blokkerer og sklitakler. Det er fordi vi har et overtak.

- Men det er klart at vi skulle ha scoret flere mål. Vi må litt opp med kvaliteten i motstanderens boks.

- Vi har mange situasjoner der vi kommer rundt og slår innlegg. Vi har også masse cornere. Vi forsøker å spille oss fram til situasjoner, men vi mangler det siste gjennombruddet.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Enormt viktig for oss» i forumet! Diskutér «- Enormt viktig for oss» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb