English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Ikke annet valg enn å ta tre poeng
Skrevet av Thomas Myren, 28. juni 2019, 07:17

Rosenborg må finne tilbake til vinnersporet mot Kristiansund.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi må gå ut i 100 mot Kristiansund, for vi har ikke noe annet valg enn å ta tre poeng på lørdag, slår Even Hovland fast overfor rbkweb.no.

- Toget i serien går allerede nå i sommer?

- Ja, det er klart. Vi har hatt den starten som vi har hatt, og da er hver kamp viktig. Vi skulle helst ha vært videre i cupen òg. Men nå er vi ikke det, så da må vi legge enda mer sjel i å vinne på lørdag.

- Vi må fortsette å ta poeng i serien. Vi burde hatt poeng i Tromsø, men det klarte vi ikke. Vi må opp igjen og ta viktige seiere

- Det har vært to kamper nå, der vi burde ha klart bedre enn det vi har gjort. Vi har ballen mye og kommer til sjanser, men vi greier ikke å få den i mål. Det er dessverre en ulempe akkurat. Men vi må bare fortsette. For når det først løsner, så løsner det.

- Hva tenker du om cuptapet for Aalesund?

- Det er rett og slett for jævlig at vi ikke går videre. For det hadde vi fortjent. Det sier seg sjøl at vi burde ha vunnet kampen.

- Først fikk vi et rødt kort, og så havnet vi under. Det ble utlignet med ti mot ti resten av kampen, og derfor er det utrolig skuffende at vi ikke klarer å vinne. For vi har jo full kontroll og presser på.

- Men vi klarer ikke å få ballen i mål, og det er det som er avgjørende i fotball. Til slutt blir det avgjort på straffekonk, der det er tilfeldigheter.

- Snakket dere før kampen om hvem som skulle ta eventuelle straffer?

- Vi meldte oss. Det var et par mann som følte at vi måtte gå fram og ta ansvar. Det er alltid en som bommer, og uheldigvis var det Søder denne gangen. Vi må backe ham opp igjen og gjøre oss ferdig. Vi må likevel greie å avgjøre kampen før vi kommer til straffekonk, for der kan alt skje.

- Vi må rett og slett stå i det. Vi har ikke noe annet valg. Vi er selvfølgelig skuffet, og supporterne er skuffet fordi vi ikke vinner. Det svir enda mer for oss at vi ikke greier å få ballen i mål.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ikke annet valg enn å ta tre poeng» i forumet! Diskutér «- Ikke annet valg enn å ta tre poeng» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb