English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi har lyst på cupfinale i år igjen
Skrevet av Thomas Myren, 25. juni 2019, 23:34

Mike Jensen friskmelder seg sjøl før møtet med Aalesund i 4. runde av norgesmesterskapet.

VS.


- Kampen skal bare vinnes! Vi skal komme oss videre. Jeg syns det var deilig at vi fikk hjemmebane - det er alltid godt i cupen. Jeg tror det er en kamp som vi kommer til å prioritere veldig høyt. Vi har lyst på cupfinale i år igjen, slår Jensen fast overfor rbk.no.

Lagkapteinen skadet lysken før pause mot Ullensaker/Kisa i forrige uke og mistet seriekampen i Tromsø. Nå er han tilbake.

- Jeg melder meg klar. Jeg tror det skal gå greit, kommenterer dansken, som etter alt å dømme starter kampen mot lederne av 1. divisjon.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Det er usikkert hvilke andre endringer Rosenborg gjør på laget etter nederlaget på søndag.

- Det var ufortjent at vi tapte. Jeg vet hvordan det er der oppe i Tromsø, og jeg satt med en følelse i pausen av at vi hadde håndtert det veldig godt. Det var bare et spørsmål om tid før vi fikk skapt en litt større sjanse og fikk et mål, hevder Jensen.

- Så fikk de et mål. Det var en veldig tvilsom situasjon i forkant. Hvis du spør meg, så var det et tydelig frispark. Det var dessuten enda en feil: Det skal blåses når det er hodeskade til Tore. Det ender med corner, og så blir vi straffet på det.

- Det er sånne små marginer, og de må du ha med deg hvis du skal vinne i Tromsø. Det er en vanskelig bortebane. De leverte en brukbar prestasjon.

Rosenborg må igjen greie seg uten Anders Konradsen, som soner karatene for utvisninga på Jessheim.

Avspark på Lerkendal er klokka 20. NRK2 sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi har lyst på cupfinale i år igjen» i forumet! Diskutér «- Vi har lyst på cupfinale i år igjen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb