English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg er så glad
Skrevet av Thomas Myren, 25. juni 2019, 07:08

Etter halvannet år i Rosenborg fikk Igoh Ogbu endelig sin offisielle debut.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg har jobbet hardt for å komme meg inn på laget. Jeg er så glad for at jeg endelig har gjort det, smiler Ogbu til rbkweb.no.

Stoppertalentet spilte flere treningskamper både i fjor og i vinter. Innimellom var han utlånt til Levanger og utelatt fra serietroppen.

Mot Ullensaker/Kisa fikk Ogbu for første gang være med i troppen til obligatorisk kamp. Han spilte de siste 52 minuttene av det langvarige cupoppgjøret med ekstraomganger.

- Han fikk en vanskelig oppgave med å bekle venstreback. Det er ikke hans favorittposisjon, men han kom inn og hadde to ekstremt viktige inngripener på slutten av ordinær tid, som var helt essensielle for at vi skulle gå videre, skryter Eirik Horneland.

- Det er vanskelig å spille venstreback siden jeg ikke er venstrebeint. Men treneren presser meg, slik at jeg kan bli bedre, kommenterer hovedpersonen.

- Det var enklere mot slutten, da du spilte midtstopper?

- Ja, det var bedre. Jeg er godt fornøyd med min egen prestasjon mens jeg spilte midtstopper.

- Hvordan opplevde du U20-VM med Nigeria?

- Å ryke ut rett etter gruppespillet var ikke det vi dro dit for. Vi dro dit for å vinne, men dessverre endte det sånn. Det var likevel ei god erfaring for meg og resten av guttene.

- Du startet de to siste kampene i VM. Var det greit nok?

- Ja, det var tilfredstillende. Jeg var ikke helt i form til å begynne med, så jeg fikk ikke starte de to første kampene. Men jeg slo tilbake og kom inn på laget.

- Hva tenker du om resten av sesongen - for Rosenborg og deg sjøl?

- Vi er i ferd med å slå tilbake. Vi kjemper hardt for å gjøre det bra. Det er mange gode spllere her. Forhåpentligvis kan vi fortsatt vinne serien.

- Du ønsker å være med i flere kamptropper?

- Naturligvis. Jeg arbeider hardt hver dag for å bli bedre og bedre.

Horneland setter likevel krav til Ogbu for at han skal få sjansen på ny:

- Det er konkurransesituasjonen som avgjør det, men jeg syns at han ser bedre og bedre ut på trening. Han har vært mye vekk med landslaget, så han må bruke sommeren og høsten godt på å sette seg i posisjon. Han er en tøff gutt med bra fysikk, men han trenger skolering i det taktiske.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er så glad» i forumet! Diskutér «- Jeg er så glad» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb