English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Ingen kjempeflyt der oppe
Skrevet av Thomas Karlsen, 23. juni 2019, 00:04

Tromsø - Rosenborg har endt med tre seiere til hvert lag og tre uavgjort på de siste ni møtene i serien.- Rosenborg har ikke hatt kjempeflyt der oppe. Det har vært litt trøblete å komme i gang. Vi får prøve å snu den stimen ved å gå "all in" fra start og få en god start. Det tror jeg er veldig viktig på søndag, kommenterer Anders Trondsen til rbkweb.no.

Lillehamringen vikarierer som indreløper på en nykomponert midtbane sammen med Gjermund Åsen og Marius Lundemo.

- Det blir en tøff kamp. Tromsø har slitt litt i det siste og ikke spilt så bra fotball som de gjorde på sitt beste i fjor. De vil sikkert gå "all in" i krigen og først og fremst ta den siden at spillet deres ikke har sittet 100 prosent. Så det blir en krig der oppe, noe det normalt sett pleier å bli.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Er det en fordel eller ulempe at Tromsø ble slått ut av cupen?

- Det tror jeg kan slå begge veier. Selvtillitsmessig er det sikkert negativt for dem at de fikk et tap, men de får sikkert også en veldig boost og skal virkelig vise seg fram igjen fra en bedre side når vi kommer på besøk.

- Dere har derimot fått sjøltillit med fem seiere på rad.

- Ja, det hjelper på å vinne kamper. Mot Vålerenga spiller vi bra fotball til tider. Det er viktig for oss selv og de som ser på oss at vi viser at vi kan spille underholdende fotball.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ingen  kjempeflyt der oppe» i forumet! Diskutér «- Ingen kjempeflyt der oppe» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb