English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Karantene for Konradsen
Skrevet av Thomas Myren, 21. juni 2019, 18:38

Anders Konradsen må stå over to kamper etter utvisninga mot Ullensaker/Kisa.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Konradsen risikerer karantene i serien (19.06.19)

Dette melder rbk.no. Rosenborg-spilleren begynner soninga allerede mot Tromsø på søndag i henhold til § 4-15 (2) i reaksjonsreglementet:

Hvis det besluttes å ilegge karantene for mer enn én kamp, skal én kamp sones i første NM-kamp og øvrig soning skje i første obligatoriske kamper for klubbens førstelag etter utvisningen.

I tillegg mister formspilleren naturligvis også møtet med Aalesund i norgesmesterskapet.

Det var fire minutter på overtid av 2. ekstraomgang i cupkampen på Jessheim på onsdag at Konradsen fikk direkte rødt kort for å ha skallet til Espen Garnås etter å ha blitt taklet hardt av midtstopperen.

Dommer Trygve Kjensli nøyde seg opprinnelig med å gi gult kort til Garnås for taklinga. Etter å ha snakket med linjedommeren viste han plutselig ut Konradsen. Det virket veldig strengt fordi Rosenborg-spilleren gikk rolig fram til motstanderen og begge satte fram panna, da de kranglet etter duellen.

- Jeg mener han kom seilende inn med to strake bein, før han kom opp i ansiktet mitt. Jeg vil ikke kalle det noen nedskalling. Mer en vennskapelig dytt med panna, sa Anders Konradsen sjøl til Adresseavisen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Karantene for Konradsen» i forumet! Diskutér «Karantene for Konradsen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb