English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi var på tannkjøttet
Skrevet av Thomas Myren, 19. juni 2019, 21:40

Eirik Horneland fikk store utfordringer med å stille lag i det som ble et ordentlig cupdrama mot Ullensaker/Kisa.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Ull/Kisa er et godt hjemmelag og gjorde det vanskelig for oss. De var litt mer framme i skoene enn det vi klarte å være. Heldigvis kom vi oss fra det og er videre til 4. runde, sier Horneland til rbk.no etter 2-1-seieren etter ekstraomganger.

Rosenborg har denne uka vært plaget av farang. Før avreise måtte Birger Meling, Anders Trondsen, Pål André Helland, Yann-Erik de Lanlay og Emil Konradsen Ceide alle melde forfall. De fire førstnevnte var tenkt å starte oppgjøret i 3. runde av norgesmesterskapet.

Før kampen begynte ytterligere spillere å føle seg dårlig. Even Hovland valgte ikke å bli med til Jessheim stadion, mens at Gjermund Åsen, Samuel Adegbenro og David Akintola beit i seg kvalmen.

- Vi har mange som måtte være igjen hjemme. Even måtte bli igjen på hotellet, mens det var tre-fire som spilte med sykdom i kroppen. Vi var på tannkjøttet i dag, konstaterer treneren.

- Dere viste fightervilje?

- Absolutt. Det viser mentalitet og at man alltid har lyst til å vinne for Rosenborg. Jeg tror vi vokser på en sånn seier.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi var på tannkjøttet» i forumet! Diskutér «- Vi var på tannkjøttet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb