English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Vålerenga 3-0
Skrevet av Thomas Myren, 16. juni 2019, 23:30

Seiersrekka blir stadig lengre for RBK.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det var lenge siden sist
- Kampen går litt i bølger
- Håper han er fornøyd
- Det begynner å bli lettere
Ankelskade for Lundemo
Bilder fra Rosenborg - Vålerenga


- En veldig fin kveld! Det var en god kamp av laget. Jeg føler at vi traff godt med formen i dag. Det var kjekt, spesielt når det er så mye folk som kommer på kamp og at vi skal hedre Nils Arne Eggen. Jeg håper han er fornøyd! smilte Yann-Erik de Lanlay til rbkweb.no.

To timer før avspark ble den nye statuen av Eggen avduket utenfor Lerkendal stadion. RBK fortsatte festen ute på banen.

Samuel Adegbenro, som var tilbake på laget for første gang på én måned, scoret sitt første mål for sesongen allerede etter 14 minutter: David Akintola fikk ballen fra Alexander Søderlund og dro seg innover mot femmeteren. Ved lengste stolpe kunne Adegbenro bredside inn pasninga fra landsmannen.

- Det var fint for meg siden det var lenge siden sist. Det var godt for laget også, konstaterte Adegbenro.

Nigerianeren var veldig ivrig i 1. omgang og fulgte opp med både et tungt langskudd og ei farlig heading. Vålerenga yppet seg litt uten å skape ordentlige sjanser, før Anders Konradsen like før pause stupheadet i tverrligger etter servering fra Søderlund med hodet.

De Lanlay var benket etter å ha slitt med leggskade, men vingen kom inn etter en drøy time. Han brukte bare halvannet minutt på å avgjøre kampen: I duell med Mike Jensen taklet Markus Nakkim ballen, sånn at den spratt til de Lanlay, som med innsida av foten skjøt i mål på halv volley.

- Jeg har egentlig veldig god tid, men jeg tenker at jeg bare skal ta den med førstetouchen og legge den i lengste hjørne. Og så gjør jeg det! Ballen går inn, og da er jeg veldig fornøyd, forklarte målscoreren.

Søderlund fulgte opp med å heade et innlegg over mål, før han noen minutter før slutt fikk ballen fra Konradsen. Johan Lædre Bjørdal stakk fram tåa, men Søderlund fikk likevel fatt på ballen og skutt "rundt" Nakkim og forbi Adam Larsen Kwarasey.

- Jeg syns først og fremst at vi har et godt og solid forsvarsspill, som gir gode brudd og gode overgangsmuligheter. Vi er OK farlige på overgangsmulighetene, men har masse å jobbe med i etablert angrepsspill, oppsummerte Eirik Horneland.

PS! Marius Lundemo måtte ut med overtråkk. Ankelskaden er forhåpentligvis ikke så langvarig.

Kampfakta

Rosenborg3-0Vålerenga
Samuel Adegbenro 14
Yann-Erik de Lanlay 66
Alexander Søderlund 86

Søndag 16. juni 2019 20:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
13 320 tilskuere og vist på TVNorge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Even Hovland, Birger Meling - Mike Jensen, Marius Lundemo (Anders Trondsen 74), Anders Konradsen - David Akintola (Gjermund Åsen 83), Alexander Søderlund, Samuel Adegbenro (Yann-Erik de Lanlay 64)

Gult kort RBK: Tore Reginiussen

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Gustav Valsvik, Djordje Denic og Pål André Helland


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Vålerenga 3-0» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Vålerenga 3-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb