English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Prøvde å senke skuldrene og gjøre det beste ut av det
Skrevet av Thomas Karlsen, 10. juni 2019, 21:30

Audun Engen Vik kronet Rosenborg-debuten med mål mot Kolstad.- Først og fremst ble jeg veldig positivt overrasket, da jeg fikk vite at jeg skulle være med i troppen. Jeg hadde egentlig ikke forventet noe spilletid i det hele tatt, innleder Vik til rbkweb.no.

G16-landslagsvingen fikk være med på benken i treningskampen fordi de beste juniorspillerne heller skulle bidra for RBK2 på Ranheim.

Et kvarter før slutt ble sønnen til kombinertmesteren sendt på banen, og bare fem minutter senere fastsatte han sluttresultatet til 8-0.

- Da jeg fikk vite at jeg skulle innpå, tenkte jeg at denne muligheten skulle jeg ta. Det var ekstra artig å vise seg fram med et mål, smiler Vik.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hvordan var følelsen da du gikk inn på banen?

- Akkurat når jeg går inn på matta er jeg litt spent. Jeg har jo aldri spilt A-lagsfotball før. Jeg har heller aldri trent med A-laget. Så jeg visste ikke helt hvordan tempoet var.

- Men jeg prøvde å senke skuldrene og gjøre det beste ut av det. Jeg syns det gikk fint.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Prøvde å senke skuldrene og gjøre det beste ut av det» i forumet! Diskutér «- Prøvde å senke skuldrene og gjøre det beste ut av det» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb