English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi bærer preg av det
Skrevet av Thomas Myren, 19. mai 2019, 11:30

I fem av åtte seriekamper har motstanderen tatt ledelsen mot Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- I den situasjonen som vi er i nå, er det ikke ideelt å komme under i det hele tatt. Jeg føler at man ser det på oss at vi bærer preg av det. Spillet vårt blir stakkato og usikkert. Vi spiller 50/50, analyserer Marius Lundemo overfor rbkweb.no.

- Det er mye å ta tak i etter forrige kamp. Vi må starte med å se ut som et lag og være samlet i duellene. Vi må komme i gang med spillet vårt og tørre å gjøre de riktige valgene; bruke riktig antall touch.

- Hva skjedde mot Haugesund?

- Jeg følte at vi startet litt dårlig, men etterpå hadde vi bra trykk. Vi kom likevel ikke til noen sjanser. Det er det som er problemet. Vi fikk ikke omsatt at vi kom i gode posisjoner til gode sjanser.

- Det ødela kampen at vi slapp inn mål rett før pause. Da ble det litt kaos og bare dårligere og dårligere derfra og ut.

- Kom innleggene for tidlig?

- Når Haugesund har sin spesialitet i å renske unna i boksen, er det kanskje litt dumt å slå lange "poolere" inn i feltet deres. De får rensket unna alt. Vi må rett og slett komme oss til flere gjennombrudd.

- Hvordan blir det å møte Mjøndalen kontra Haugesund?

- Jeg har ikke sett noe særlig av kamper med dem, men vi har sett litt på video. Det ser ut som om det er ganske likt som det vi møtte nå.

- Vi må håndtere det mye bedre. Hvis de legger igjen to på topp hele tida, må vi stå etter og sette i gang nye angrep i stedet for at de får kontre på oss og skape farligheter. Vi må løse det bedre.

- Føler du at du sjøl har kommet i bedre fotballform?

- Ikke akkurat nå som det var kamp på torsdag. Men når jeg får kommet meg gjennom disse kampene, kommer jeg til å kjenne en bedring i form. Det er litt tunge bein akkurat nå, men jeg satser på at det er bra i morgen.

- Med Trondsen skadet igjen, må du gi litt ekstra?

- Det spørs om jeg hadde spilt hvis alle hadde vært friske, men er man frisk, spiller man gjerne.

- Det er en mulighet til å overbvise.

- Det er det. Man får prøve på det.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi bærer preg av det» i forumet! Diskutér «- Vi bærer preg av det» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb