English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Han har mange triks å lære bort
Skrevet av Thomas Karlsen, 6. mai 2019, 23:26

Filip Brattbakk har fått pappa Harald som ny hjelpetrener på RBK2.- Han har mye kunnskap, som han lærer bort til oss - alle vi spissene og midtbanespillerne. Jeg er veldig fornøyd med at vi har fått tak i ham fordi han har mange triks å lære bort, smiler sønnen til rbkweb.no.

- Hvor mye involvert er han?

- Han er med så mye som han kan. Han har jobb ved siden av, men når han er hjemme over tid, så er han der. Han er med på de kampene som han kan også.

RBK2 sikret i kveld 4-1-seier på Melhus i 3. divisjon avdeling 5.

- Spesielt i første omgang og i starten av andre var det mye sjansesløsing, men vi vet at vi har et ekstra gir å gå på på slutten av kampene. Og det viser vi i dag òg. Derfor tar vi nye tre poeng, og da har vi gjort jobben, kommenterer Filip Brattbakk.

- Det har blitt en god start på sesongen.

- Vi skulle gjerne ha hatt fire seiere av fire mulige. Det var et surt poengtap i Brumunddal. Men vi har tre seiere på de fire første kampene, og vi spiller bra. Så vi er veldig fornøyde med hvordan vi har gjort det så langt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Han har mange triks å lære bort» i forumet! Diskutér «- Han har mange triks å lære bort» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb