English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg er spent
Skrevet av Thomas Myren, 25. februar 2019, 19:01

Nicklas Bendtner er tilbake i Trondheim etter å ha sonet voldsdommen på 50 dager med fotlenke.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er fantastisk å komme hit igjen. Jeg har vært her siden fredag og trente en smule på lørdag. Det er godt å komme i gang med trening, syns Bendtner, som ble en fri mann igjen på torsdag etter å ha sonet i sin egen leilighet i København siden 3. januar.

- Hvordan var det å spille fotball igjen?

- Jeg syns det gikk godt. Jeg har holdt meg i riktig god form, så det er ikke noe som riktig holder meg tilbake. Men normale fotballbevegelser og det å trene fotball hver eneste dag er det siste som mangler.

- Hvordan har du forberedt deg hjemme i Danmark?

- Jeg har trent veldig mye. Jeg har trent fra mandag til lørdag fra elleve til fem. Så det har vært god oppkjøring.

- Hvordan foregikk treninga?

- Du hadde et rimelig fast skjema for at reglene skulle holdes. Vi trente det jeg følte for; om det var styrke, balanse, "core" eller fotball var litt avhengig av hva vi gjorde dagen før.

- Hva er ditt inntrykk av Horneland, som var på besøk i København?

- Både han og Stig var der. Jeg syns det var fint at de tok seg tid til å komme og besøke meg. Vi hadde en riktig fin prat. Vi har egentlig de samme forventningene før en ny sesong - både for meg individuelt og for laget.

- Det det handler om nå, er å komme inn på laget og få det "innunder neglene". Så om én måned når du starter første seriekamp, er du helt klar over hvordan mekanismene fungerer.

- Hvordan ser du på året sesong?

- Jeg gleder meg riktig mye! Jeg er spent på hvordan vi kommer til å gjøre det under en annerledes form for fotball enn det vi er vante til med det nye trenerteamet. Men folk virker "på", fokuserte og ydmyke overfor oppgaven. Hvis vi får det innstudert som det virkelig ønskes, så tror jeg at vi blir riktig sterke.

- Hva vil du si om de 50 dagene du har vært gjennom?

- Jeg har egentlig sagt det som skal sies om det. Det er overstått, og nå ser jeg framover med fullt fokus på RBK. Jeg har betalt tilbake det som jeg skal, så nå handler det bare om oppkjøringen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er spent» i forumet! Diskutér «- Jeg er spent» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb