English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Reginiussen planlegger bare én sesong til
Skrevet av Thomas Myren, 20. oktober 2018, 20:14

Tore Reginiussen ser for seg å legge opp om ett år.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Utgangspunktet mitt nå er at jeg skal spille ut kontraktsperioden. Så tror jeg at det skal ganske mye til for at jeg kommer til å fortsette så voldsomt mye lengre enn det, røper Reginiussen overfor rbk.no.

- Nå har jeg kontrakt ut neste år. I mitt hode tror jeg fort at det kan bli med det. Jeg har lyst til å avslutte på en god måte. Jeg har lyst til å føle at jeg gir meg mens jeg er i den situasjonen at jeg kan bidra. Jeg føler ikke for å tyne det ut i det lengste bare for å gjøre det.

- Det har noe med at denne kroppen har fått kjørt seg bra i løpet av de 15 årene som jeg har vært i toppfotballen. Slitasjen har vært stor. Man skal tross alt leve et liv etter fotballen - helst uten for mye smerter. Det er noe med å gi seg mens leken er god.

Reginiussen fyller 33 år i april. Han ønsker å arbeide som fysioterapeut etter fotballkarrieren - i likhet med faren, broren og onkelen - og er godt i gang med utdanninga.

Finnmarkingen ble kjøpt fra Odense sommeren 2012. Midtstopperen har så langt 195 kamper og 21 mål for Rosenborg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Reginiussen planlegger bare én sesong til» i forumet! Diskutér «Reginiussen planlegger bare én sesong til» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb