English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Din mening: Har vi en plan?
Skrevet av Runar-André Sørgjerd, 5. august 2018, 12:39

Det er mulig styret har en plan, men det hadde Egon Olsen også, og vi vet jo hvordan det gikk med han.

Å legge trenerjakten på is og intensivere spillerjakten høres kanskje bra ut, men hvem vil komme hit og spille for en trener på prøve som kan bli satt til å styre akademiet igjen så snart en ny trener er på plass? Hva om de innhentede spillerne ikke passer inn i en eventuell ny treners filosofi?

For meg høres det mer logisk ut å få på plass en permanent løsning på trenersiden, og så hente inn spillere ut i fra det.

Nå er det jo ikke lett å hente inn hverken spillere eller trenere sånn som det er blitt i løpet av de siste ukene. Mange navn har blitt nevnt både blant trenere og spillere. Det er uansett noen som vil mene at treneren eller spillerne som hentes inn ikke er gode nok. Selv spillere som allerede er etablerte ønskes jo solgt av enkelte, for de er i deres øyne ikke gode nok. I deres er vel ikke spillere som Ronaldo, Messi, Neuer eller Marcelo bra nok.

Trond Sollied har jo vært nevnt, men da trekkes alt utenomsportslige ting frem. Hendelser som gjerne har skjedd for år og dag siden. Folk glemmer hva de skal ha på butikken, men aldri andre menneskers negative hendelser. Det positive blir nærmest hysjet bort.

Er det fremgang under midlertidig ansatt tener, eller hadde den kommet uansett om de foregående hadde blitt sittende? Det får vi aldri svar på, og det kommer selvsagt helt an på øynene som ser. Vi hører og ser akkurat det vi vil, noen ganger.

"Hvis fotball ikke fantes, ville vi alle vært frustrerte fotballspillere."
-Mick Lyons


Runar-André Sørgjerd, Ranheim


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Din mening: Har vi en plan?» i forumet! Diskutér «Din mening: Har vi en plan?» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb