English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Utviklinga har vært dårlig
Skrevet av Thomas Myren, 19. juli 2018, 18:47

Rosenborg mener at Kåre Ingebrigtsen ikke har fått ut potensialet til laget. Nå er det slutt.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi syns ikke den siste halvannen sesongen har hatt den utviklinga som vi ønsker. Vi har etter ganske lang tids vurdering kommet fram til at Kåre må træ tilbake, slår Ivar Koteng fast.

Også hjelpetrener Erik Hoftun fikk i ettermiddag sparken. Avgjørelsen ble tatt på et styremøte før kampen mot Valur i går.

- Sjøl om vi har hatt gode resultater - det er faktisk på grensa til Nils Arne-tida, så syns vi at utviklinga har vært litt for dårlig. Vi ønsker å utnytte momentet med at vi har en god stim og solid økonomi til å prøve å løfte Rosenborg til neste trinn. Ambisjonen er å ta ut maksimalt av hva klubben greier. I den vurderinga havnet vi på at Kåre må gå av, forklarer Koteng.

- Det er selvfølgelig en avgjørelse som er tatt av styret. Spillerne er litt overrasket over at det skjedde. Kåre er jo en populær mann og lett å like, så spillerne har ikke vært noen pådriver for dette.

- Vi tror vi har tatt ut potensialet til Kåre. En trener må minst ha tre felt som han er god på: Han må være fagmann, leder og pedagog. På alle de feltene ønsker vi å bli bedre.

- Man kan få en kortsiktig effekt av å skifte trener, men vi er mye mer opptatt av den langsiktige effekten.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Utviklinga har vært dårlig» i forumet! Diskutér «- Utviklinga har vært dårlig» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb