English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: Mesterliga-gruppa
Skrevet av Thomas Myren, 16. september 2002, 11:20

Rosenborg skal få problemer med å gå videre fra sin Champions League-gruppe, men ingenting er umulig...

Inter Milan [www.inter.it]
Rett etter trekningen var Inter, med verdensstjerner som Christian Vieri, Alvaro Recoba og Fabio Cannavaro, utpekt til ganske så klar vinner av gruppe D. Men på grunn av forskjellige faktorer som utsatt seriestart i Serie A, salg av Ronaldo til Real Madrid og litt problemer med å samkjøre laget, gjør at Milano-klubben nok ikke er like stor favoritt nå som for noen uker siden.

Men vi skal huske at Inter holdt på å vinne den italienske ligaen i vår - bare en dårlig sesongavslutning forhindret et etterlenget gull. Det er med andre ord stort potensiale i laget.

Konklusjon: Favoritt til gruppeseier, men langt i fra så stort favoritt som mange kanskje mener...

Lyon [www.olympiquelyonnais.com]
Den regjerende franske seriemesteren er på papiret kanskje litt svekket fra sist sesong. Trener Santani har blant annet tatt over det franske landslaget. Men laget er svært samspilt og kan fort bli en outsider om gruppeseieren.

- Jeg er mer imponert av Lyon enn av Inter. Jeg er ikke i tvil om at de er det beste laget i gruppen, sier Åge Hareide om Lyon.

Konklusjon: Skal bli en hard nøtt for Rosenborg. Siste kamp er nettopp hjemme mot Lyon og den kan avgjøre gruppa.

Ajax [www.ajax.nl]
André Bergdølmo og hans lagkamerater vil jeg karakterisere som jevngode med Rosenborg. Ajax vant Champions League sesongen 1994/95, men ingen av det lagets stjerne er igjen i Amsterdam. De siste årene har nederlenderne måtte nøye seg med UEFA-cup, uten å ha lyktes særlig. I fjor slo faktisk FC København de ut...

Med andre ord tror jeg manglende Champions League-erfaring vil gjøre at Ajax ikke går videre fra gruppa. Seriegull og cupmesterskap i mai viser selvfølgelig kvalitet, men jeg tror Rosenborg gjør det bedre...

Er du enig i vurderingen av gruppa? Diskutér i forumet!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Mesterliga-gruppa» i forumet! Diskutér «Kommentar: Mesterliga-gruppa» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb