English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Ny femårsavtale med Adidas
Skrevet av Thomas Myren, 29. august 2017, 19:26

Rosenborg har forlenget utstyrsavtalen ut 2022.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Kroneverdien er ukjent, men salgssjef Harald Lundemo omtaler den som «tidenes norske klubbavtale». Til sammenligning var kontrakten for 2005-12 verdt 75 millioner kroner.

Adidas har vært utstyrsleverandør i flere omganger, med nåværende ubrutte rekke siden 1993. Mens flere norske klubber har valgt å la spillerne sjøl velge seg fottøy, velger RBK fortsatt å inkludere sko i sin avtale med Adidas.

- Det er færre og færre klubber som gjør det sånn. Det er ofte egne skoavtaler for spillerne, og skoene er det viktigste arbeidsredskapet spillerne har. Men vi vet at det gir dårligere avtaler for klubbene. Det ønsker vi å unngå, sier Lundemo til Adresseavisen.

- Hva hadde forskjellen i penger vært for dere med og uten sko i avtalen?

- Det er helt sikkert 60/40 favør sko. Sko er nok det viktigste redskapet for spillerne, og det er ingen tvil om hvor unge spillere henter inspirasjon fra når de velger skomerke: Det er fra de store profilene, påpeker faren til midtbanespiller Marius.

Rosenborg kommer forresten til å bruke samme draktdesign som hittil i år i europaligagruppespillet, men bare Sparebank1 vil være synlig som sponsor.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ny femårsavtale med Adidas» i forumet! Diskutér «Ny femårsavtale med Adidas» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb