English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Fornøyd med forandring i hverdagen
Skrevet av Thomas Myren, 15. juni 2017, 20:36

Alex Gersbach bytter ut benketilværelsen i Rosenborg med prøve-VM i Russland.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Gersbach etterutatt til prøve-VM (12.06.17)

- Uttaket kom på et veldig godt tidspunkt for meg. Jeg skal gjøre mitt beste og forhåpentligvis gjøre det bra i turneringa. Så drar jeg tilbake til klubben min, og så får vi se hvordan ting blir da, kommenterer Gersbach til SBS.

20-åringen ble søndag etteruttatt i Australia-troppen til prøve-VM, og mister derfor Rosenborg-kampene mot Haugesund og Sogndal. Men han hadde nok uansett ikke fått startet på bekostning av Birger Meling.

- Jeg har mistet plassen min i startoppstillinga som venstreback, og jeg har ikke spilt så mye i det siste. Det er skuffende, syns Gersbach.

- Jeg spilte en cupkamp for et par uker siden, men det er tre eller fire uker siden jeg spilte seriekamp. Jeg er ikke så fornøyd med det, men sånn er fotball, antar jeg.

- Jeg ønsker å spille, og jeg føler at jeg fortjener å spille. Jeg får bare fortsette å arbeide hardt og forsøke å komme tilbake i startoppstillinga. Det er fokuset mitt.

Australia møter Tyskland 19. juni (NRK2), Kamerun 22. juni (NRK2) og Chile 25. juni (TV2 Sportskanalen) i gruppespillet.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Fornøyd med forandring i hverdagen» i forumet! Diskutér «Fornøyd med forandring i hverdagen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb