English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- En stor mulighet for meg
Skrevet av Thomas Karlsen og Thomas Myren, 7. juni 2017, 07:07

Etter et par dager fri gjør Jacob Rasmussen seg nå klar til U21-EM.- Det er kjempestort for meg å bli tatt ut til EM. Jeg ser fram til det og gleder meg utrolig mye, smiler Rasmussen.

Torsdag begynner forberedelsene for Danmark, som i forrige U21-EM spilte seg fram til semifinale, hvor Sverige ble for sterke.

Sånn sett gir generalprøven i Helsingborg på lørdag mulighet til en aldri så liten revansje mot svenskene. I tøffe gruppe C i EM venter Italia 18. juni, Tyskland 21. juni og Tsjekkia 24. juni for Danmark. Eurosport viser kampene.

- Vi skal spille opp mot vårt beste hvis vi skal gjøre oss noen forhåpninger om å komme oss videre fra gruppen, innrømmer Rosenborg-stopperen.

Han har ingen U21-landskamper fra før, men ble likevel etteruttatt forrige onsdag fordi trener Niels Fredriksen hadde merket seg prestasjonene hans på U20-landslaget.

- Jeg har et fint forhold til Niels. Jeg har vært med U20-landslaget, hvor han har vært inne. Jeg har fin kontakt med Niels, og vi snakker sammen av og til for å høre hvordan det går, forklarer Rasmussen.

- Tror du at du får spille i EM?

- Det er vanskelig å si. Det vet jeg ikke. Jeg drar dit og har tenkt å jobbe hardt - 100 prosent på hver trening. Hvis Niels sier: "Jacob, nå skal du spille!", så er jeg klar til det.

- Fredriksen vurderer deg også som alternativ på midtbanen.

- Jeg har spilt der litt av og til. Jeg har mest spilt stopper, men fram til G15 spilte jeg midtbane.

- Trives du på midtbanen?

- Man har ballen mye på midten, og det kan jeg godt like. Man er mye involvert, og det har jeg det fint med. Jeg er god med ballen, så jeg har ikke noe problem med å spille på midten. Jeg føler meg godt tilpass.

- Du startet superfinalen mot Brann, men har ikke fått spille så mye i serien. Hvordan syns du den første tida i Rosenborg har vært?

- Jeg er riktig fornøyd. Jeg syns jeg har hatt en fin, jevn utvikling. Det går oppover dag for dag. Den eneste måten jeg kan bli bedre på, er å jobbe hardt hver eneste dag.

- Det er nøyaktig det samme som på landslaget: Hvis Kåre sier at jeg skal spille, så er jeg klar til det. Jeg føler med "ready".

- Du mister noen Rosenborg-kamper på grunn av EM.

- Det er forutsetningen når man skal være med i et sluttspill, men jeg føler selv at det er en stor mulighet for meg. Derfor er jeg også glad for å få lov til å dra av sted.

- Så håper jeg selvfølgelig at vi klarer det så godt som mulig med Danmark. Samtidig håper jeg på at guttene (i RBK) kan vinne kamper. Og det er jeg også sikker på at de kan - selv om jeg ikke er her!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- En stor mulighet for meg» i forumet! Diskutér «- En stor mulighet for meg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb