English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: Nå blir det gull!
Skrevet av Thomas Myren, 18. august 2002, 22:26

Jeg har vært overbevist før, og etter helgas serierunde er jeg ikke mindre sikker: Rosenborg vinner i år også!

Kos deg med tabellen!

Etter 2-1-seieren mot Molde på Røkkeløkka i går kveld, samt Lyns 2-2-oppgjør mot Start, er Rosenborgs ledelse nå på tre poeng. Dette kun tre uker etter at Ski- og fotballklubben fra Oslo vest ledet med ti poeng på Rosenborg!

Med andre ord har Lyn gått på en sprekk uten like, mens RBK på sin side endelig har funnet formen, som man har letet etter i hele år. Fem seire på rad har det blitt, mens hovedstadsklubben kun har to poeng på like mange kamper.

Derfor vil jeg ikke si at Lyn lenger er den største utforderen om seriegullet. Jeg mener derimot at Molde og Stabæk, som begge ligger fem poeng bak, er de to største truslene. Begge to jakter på sitt aller første seriemesterskap og vil gjerne vippe Rosenborg av tronen.

Men særlig en sak gjør at jeg tror gullet hverken havner i Romsdal, Bærum eller Oslo i år: Kampprogrammet. Rosenborg skal nemlig møte bunnlag som Moss, Start, Sogndal og - Brann(!) i løpet av de sju siste serierundene. Selvfølgelig blir det ikke plankekjøring når motstanderen kjemper om å beholde plassen, men Rosenborg har ikke til vane å tape mot bunnlag, og jeg tror ikke denne tradisjonen blir brutt i høst.

Dermed har jeg veldig god tro på at Rosenborg sikrer seg sitt 11. seriemesterskap på rad, noe som vil være en perfekt avskjedsgave til Nils Arne Eggen!

PS! Innen vi skal feire seriegull, skal vi slå noen arrogante dansker... Om halvannen uke håper og tror jeg på Rosenborg-jubel på Brøndby stadion. 8. høsten på rad med Champions League-spill er virkelig innen rekkevidde!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Nå blir det gull!» i forumet! Diskutér «Kommentar: Nå blir det gull!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb