English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Din mening: Født i feil by
Skrevet av Runar Sørgjerd, 23. juli 2016, 14:44

TV2, tror jeg det var, sendte en dokumentarserie som het "Født i feil kropp". Jeg er født i feil by. Faren min er trønder, men flyttet av en eller annen grunn nordover for snart 50 år siden.

Som 74-modell burde jeg vel ha flyttet til Trondheim for lenge siden, men bor merkelig nok i Bodø fortsatt. Drømmen er en dag å få seg jobb og flytte. Siden jeg aldri kommer til å få spille på oldboys-laget en gang, så måtte det bli i en eller annen rolle, som materialforvalter eller noe, men det holder lenge bare å bo her og kjøpe sesongkort hvert år.

Lørdag 23/7, på min fars 74-årsdag, spiller Rosenborg hjemme mot Haugesund. Jeg har kjørt over 70 mil for å overvære min aller første kamp på Lerkendal. Kan ikke fatte at det ikke har skjedd for lenge siden, for fan har jeg vært så lenge jeg kan huske. Glimt? Jeg bor av alle plasser på Aspmyra Stadion. Skulle ønske jeg heller bodde på Lerkendal.

Fredag overvar jeg etter en finfin omvisning på Lerkendal med Trygve Hernæs som guide, en trening med guttene. Det ble ikje så mange selfies med de nåværende spillerne, kun Pål André Helland og nysignerte Adam Larsen Kwarasey, men så husker jeg bedre mine barndoms helter. Så fikk knipset en med Erik Hoftun, Kåre Ingebrigtsen, Gøran Sørloth, Stig Inge Bjørneby og Jørn Jamtfall.

Denne dagen pluss lørdagens kamp kommer jeg til å leve lenge på, og ønsket og drømmen om jobb, plass å bo samt sesongkort på Lerkendal kommer garantert ikke til å bli mindre. Det eneste som kunne toppet dette er et ørlite møte med Nils Arne Eggen...

Runar Sørgjerd, Bodø


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Din mening: Født i feil by» i forumet! Diskutér «Din mening: Født i feil by» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb